MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Βαγγέλης Μουρίκης κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο Φεστιβάλ του Σαράγεβο

Ο Έλληνας ηθοποιός έλαβε το βραβείο «Καλύτερου Ηθοποιού» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, για την ερμηνεία του στο «Digger» του Τζώρτζη Γρηγοράκη.

Monopoli Team

Μεγάλη διάκριση έλαβε ο ηθοποιός Βαγγέλης Μουρίκης στο 26ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, αφού απέσπασε το βραβείο «Καλύτερου Ηθοποιού», για την ερμηνεία του στην ταινία «Digger» του Τζώρτζη Γρηγοράκη.

Την ανακοίνωση έκανε το ίδιο το Φεστιβάλ, με μια ανάρτηση στο Facebook.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Γρηγοράκη με πρωταγωνιστές τον Μουρίκη, τον Αργύρη Πανταζάρα και τη Σοφία Κόκκαλη. Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Βερολίνου τον Φεβρουάριο.

Στη ταινία, ο Μουρίκης υποδύεται έναν άντρα που ζει και δουλεύει μόνος σε ένα κτήμα στη μέση ενός δάσους. Η ξαφνική επιστροφή του γιου του μετά από 20 χρόνια, θα πυροδοτήσει μια σύγκρουση μεταξύ των δυο ανδρών, με τη φύση γύρω τους να δίνει την πιο απρόσμενη λύση.

Ο Βαγγέλης Μουρίκης με τον Αργύρη Πανταζάρα στη ταινία «Digger»

Ο Βαγγέλης Μουρίκης, έχει συμμετάσχει σε πολλές ελληνικές ταινίες, όπως «Οι Απόντες», «Ο Βασιλιάς», «Αγρύπνια» αλλά και σε πιο πρόσφατες, όπως η «Νορβηγία», ο «Στράτος», «Το Μικρό Ψάρι» και στη «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», του Γιάννη Οικονομίδη. Μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη που παραχώρησε στον Κωσταντίνο Καϊμάκη, εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒαγγέλης Μουρίκης: Το σινεμά θέλει τσαμπουκά12.09.2018

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b