MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Eπεισόδιο 40: Ο Παρασκευάς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Φιλίτσα του τού ζητάει διαζύγιο. Ο Παναγής, όμως, έχει μια ιδέα να μεταπείσει τον πατέρα του και τη μάνα του, που δεν αρέσει καθόλου στον Παρασκευά. Ο Τζώρτζης κάνει προσπάθειες να φέρει κόσμο στο μαγαζί της Κικής. Aποδεικνύονται πλήρως αποτυχημένες και κάνουν την Κική έξαλλη. Ο Ηλίας μπαίνει και πάλι στο συμβούλιο με μία σατανική ιδέα εναντίον των εγγονιών. H Καλλιόπη υποδέχεται τον Ασημάκη με μια ανθοδέσμη λουλούδια. Η Μάρμω τρομοκρατεί τη Φιλιώ λέγοντάς της ότι το σπίτι είναι στοιχειωμένο, αλλά η Φιλιώ δυσκολεύεται να την πιστέψει. Μέχρι που κάποιες πόρτες αρχίζουν να χτυπάνε και να τρίζουν μόνες τους. Τι κρύβει η Μάρμω μες στο σπίτι της; Ποιο είναι το μεγάλο της μυστικό, που τρέμει να μην αποκαλυφθεί;

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Eπεισόδιο 57: Η αντίδραση του Δημήτρη στην εξομολόγηση της Λήδας είναι έντονη και τελεσίδικη. Σε μια παρόρμηση της στιγμής, επισκέπτεται την Αλίκη, έτοιμος να της πει όλα όσα έμαθε για τη Λήδα και τον Φίλιππο. Ο Πέτρος, για άλλη μια φορά, νιώθει να ανατρέπονται όλα στη ζωή του, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να καταλάβει τι ήταν αυτό που μπήκε ανάμεσα στον Δημήτρη και την Λήδα και τους χώρισε τόσο ξαφνικά. Η σύγκρουση ανάμεσα στον Δημήτρη και τον Φίλιππο δεν θα αργήσει να συμβεί και θα είναι έντονη. Η Νίκη, με προτροπή του Δήμου και φοβούμενη πλέον για τη ζωή της, είναι έτοιμη να καταγγείλει στην αστυνομία την βίαιη συμπεριφορά του Αντρέα. Ο Φίλιππος αποφασίζει να μιλήσει στην Αλίκη.

21:00 “Το Καφέ της Χαράς” στον ΑΝΤ1

Eπεισόδιο 22: Ο Δημήτριος εξομολογείται στην Βάλια πως θέλει να ζητήσει διαζύγιο από την Μαργαρίτα. Εν τω μεταξύ στο χωριό καταφθάνει ο περίφημος «Μεγάλος» που είναι πίσω από την κομπίνα με τα λαθραία τσιγάρα και εκβιάζει τον Σταύρακα και τον Φατσέα. Ο Νώντας εκβιάζει την Στέλλα ότι θα αποκαλύψει την ταυτότητα της. Εκείνη του λέει ότι θα υποκύψει στις ορέξεις του αρκεί να την φέρει σε επαφή με τον Βασίλη, τον άντρα για χάρη του οποίου μπήκε στη φυλακή. Ο Περίανδρος που αρχίζει να αποδέχεται τα συναισθήματα του για την Στέλλα, πηγαίνει να την βρει στο Καφέ αλλά αντί για εκείνη πίσω από την μπάρα αντικρίζει την Χαρά! Η Χαρά έχει γυρίσει στο χωριό γιατί την ειδοποίησε η Σταυρούλα ότι κάτι δεν πάει καλά με την κόρη της. Ο Περίανδρος ταράζεται και διχάζεται ανάμεσα στις δυο γυναίκες, αλλά παράλληλα βρίσκει έναν τρόπο να ξεφορτωθούν τον Νώντα η αλλιώς «Πεκινουά» μια και καλή!

21:00 «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον ALPHA

Eπεισόδιο 26: Η Καίτη σκοπεύει να συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό ταγκό, με παρτενέρ τον Μήτσο. Ο Ηλίας αρχίζει να ζηλεύει. Η Μένη τον πείθει να συμμετάσχουν κι εκείνοι. Υπάρχει όμως μια μικρή λεπτομέρεια: πρέπει πρώτα να του μάθει ταγκό. Η Ξένια εκμυστηρεύεται στον ψυχολόγο ότι η σχέση τους με το Μπάμπη περνάει κρίση. Όταν ο Μπάμπης το μαθαίνει, ο ψυχολόγος σκίζει τα πτυχία του. Μηνάς και Βούλα περνάνε μεγάλη αναστάτωση καθώς μια Ινδή ισχυρίζεται ότι είναι η σύζυγος του γαμπρού τους του Ρατζές. Ο Άγγελος πιστεύει ότι έχει ταλέντο στη μαγειρική και μια μεγάλη καριέρα τον περιμένει στις κουζίνες. Η Βέλη δυστυχώς έχει άλλη άποψη και η μάχη του γκουρμέ με το σουβλάκι θα είναι σκληρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα βραβεία μου, του Τόμας Μπέρνχαρντ σε ζωντανή μετάδοση από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ12.09.2018

22:00 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Eπεισόδιο 16: Το να πετάς είναι κάτι ολοκαίνουργιο για τους Αντωνόπουλους, που έχουν μάθει να είναι πάντα γαντζωμένοι στη γη. Έτσι, μετά την αναχώρηση της Ελπίδας, που ξεκινά τα ταξίδια της με την Ολυμπιακή Αεροπορία, οι ισορροπίες στην οικογένεια αλλάζουν και η ανησυχία, η γκρίνια, η μουρμούρα εισβάλλουν στο σπίτι. Το χειρότερο απ’ όλα, όμως, είναι η είδηση μιας εντελώς απροσδόκητης, ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, που θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, ειδικά στον Αντώνη. Ο Άγγελος, που αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και για τον ίδιο, αναγκάζεται, για πρώτη φορά, να σκεφτεί πως πρέπει να πάρει τα μέτρα του. Έτσι, αποφεύγει να φιλήσει τη Σοφία, από φόβο μήπως μείνει κι εκείνη έγκυος!

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Η Παριζιάνα” στο MEGA

Η Πελαγία είναι μια συνοικιακή μοδίστρα. Η αδελφή της την προτρέπει να ανοίξει μια μπουτίκ στο Κολωνάκι. Μαζί με δύο φίλους τους, που θέλουν την νεαρή αδελφή της μοδίστρας, φεύγουν για φωτογράφιση στη Μύκονο. Εκεί η Πελαγία γνωρίζει και παντρεύεται έναν πάμπλουτο Έλληνοαμερικανό. Στο ταξίδι του μέλιτος εκείνος σκοτώνεται. Επιστρέφει στην Αθήνα να κάνει επίδειξη μόδας στη βίλα ενός πλουσίου που λείπει αλλά εμφανίζεται αιφνιδίως όπως και ο άντρας της που θεωρούσε σκοτωμένο.

21:00 “Wonder Woman” στο STAR

Πριν γίνει η Wonder Woman, είχε τη ζωή της Diana, της πριγκίπισσας των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη σκληρά ως ανίκητη πολεμίστρια και μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο παραδεισένιο νησί. Όταν όμως ένας Αμερικανός πιλότος θα συντριβεί στις ακτές τους και θα τους μιλήσει για μια μαζική σύγκρουση που μαίνεται στον έξω κόσμο, η Diana θα αποφασίσει εγκαταλείψει το σπίτι της. Με την πεποίθηση πως μπορεί να σταματήσει την απειλή, θα αγωνιστεί πολεμώντας να τελειώσει όλους τους πολέμους. Εκεί η Diana θα ανακαλύψει το μέγιστο των δυνάμεων και το αληθινό πεπρωμένο της ως Wonder Woman.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

19:45 “Τα Λάφυρα” στο Cosmote TV History

Επεισόδιο 3: Εικονομαχίες και Ανάσταση. Πώς οι πολεμικές συγκρούσεις επηρεάζουν την πολιτιστική κληρονομιά των εμπλεκόμενων χωρών; Χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τις τρέχουσες αναταραχές στη Μέση Ανατολή, το επεισόδιο εξετάζει σύγχρονες περιπτώσεις αρχαιοκαπηλίας.

21:00 “Γιάννης Χατζόπουλος: Ο Πρωτοπόρος του Making-off” στο Cosmote TV History

Κατά τις δεκαετίες του ’50 και του ’60, ο Γιάννης Χατζόπουλος γύρισε λίγες, αλλά σημαντικές για το είδος τους ταινίες. Ιδιόρρυθμος, ανήσυχος και κυρίως ρομαντικός εραστής του φιλμ, θεωρείται σήμερα ο πρωτοπόρος του making-off.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b