MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TOP 10

10 εντυπωσιακά φορέματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα που είδαμε στο “The Crown”

Αυτά είναι δέκα από τα πιο όμορφα φορέματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα που δημιουργήθηκαν ξανά για την 4η σεζόν του “The Crown”.

Monopoli Team

Στην τέταρτη σεζόν του “The Crown” είδαμε επιτέλους έναν χαρακτήρα που περιμέναμε πολύ καιρό. Φυσικά, μιλάμε για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, το πιο αγαπητό μέλος της Βασιλικής Οικογένειας που έχει υπάρξει, και ίσως και το πιο στυλάτο.

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε ότι θα είναι η νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας, και όσο ο καιρός περνούσε και η ίδια ανακάλυπτε πιο πολύ το στυλ της, η Νταϊάνα γινόταν όλο και περισσότερο ένα “είδωλο” της μόδας, και φυσικά γυναίκες σε όλο τον κόσμο προσπαθούσαν να την μιμηθούν.

Σύμφωνα με την ενδυματολόγο του “The Crown”, στην αρχή της σεζόν η Νταϊάνα είναι πιο αφελής και συνεσταλμένη. Όσο προχωράνε όμως τα επεισόδια -και ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο αντιμετωπίζει περισσότερα προβλήματα- η Νταϊάνα αποκτά αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό της. Τότε είναι που και το στυλ της απογειώνεται και μας χαρίζει αξέχαστες στιγμές μόδας.

Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε δέκα εντυπωσιακά φορέματα της πριγκίπισσας, που έχουν ξαναδημιουργηθεί -σχεδόν με κάθε λεπτομέρεια- για την τέταρτη σεζόν του “The Crown”.

#1

Η εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα με τις χρυσές λεπτομέρειες και το ασορτί ζακετάκι, που φόρεσε η πριγκίπισσα σε ταξίδι της στην Νέα Υόρκη, εμφανίστηκε στα μέσα της 4ης σεζόν.

#2

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα φόρεσε αυτή την πανέμορφη γαλάζια τουαλέτα σε ένα ταξίδι της στο Σίδνεϊ, της Αυστραλίας.

#3

Στο The Crown χρησιμοποίησαν αυτό το κόκκινο φόρεμα του οίκου Bellville Sassoon που η Νταϊάνα είχε φορέσει στη Βασιλική Όπερα το 1982, ως έμπνευση για ένα από τα ρούχα που φόρεσε στο επεισόδιο που συμμετέχει στην βασιλική περιοδεία.

#4

Τόσο το λευκό φόρεμα της Νταϊάνα, όσο και τα ρούχα του Καρόλου, μοιάζουν ολόιδια με αυτά που είχαν φορέσει σε ταξίδι τους στην Αυστραλία.

#5

Για ένα outfit για την βασιλική περιοδεία στην Αυστραλία, η ενδυματολόγος του The Crown άντλησε έμπνευση από ένα πανέμορφο μεταξένιο μπλε φόρεμα, που η Νταϊάνα είχε φορέσει στον Καναδά.

#6

Η ενδυματολόγος της σειράς επέλεξε να δημιουργήσει ξανά αυτό το casual φόρεμα με κουμπιά, που η Νταϊάνα είχε φορέσει στην πρόβα του γάμου της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

#7

Παρ’ όλο που δεν φαίνεται πολύ στη σειρά, αυτό το ροζ φόρεμα μοιάζει ακριβώς με αυτό που η πριγκίπισσα Νταϊάνα φόρεσε σε μία βόλτα της στην Αυστραλία.

#8

Σε αυτή την… αξιομνημόνευτη στιγμή της σειράς η ενδυματολόγος αποφάσισε να ντύσει την πρωταγωνίστρια με το ίδιο φόρεμα που φορούσε και η ίδια η Νταϊάνα την ημέρα που γνώρισε τους ναυαγοσώστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown και The Queen’s Gambit: Τα εντυπωσιακά κοστούμια από τις σειρές σε μία ψηφιακή έκθεση12.09.2018

#9

Το τελευταίο φόρεμα που η Νταϊάνα φοράει στη σειρά έχει εμπνευστεί από μία εμβληματική Catherine Walker τουαλέτα της, που στη συνέχεια δημοπρατήθηκε.

#10

Φυσικά από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που πραγματικά άφησε εποχή. Οι ενδυματολόγοι της σειράς εργάστηκαν πολύ σχολαστικά για να το αντιγράψουν σχεδόν σε κάθε λεπτομέρεια, και μάλλον τα κατάφεραν.

Πηγή: TownAndCountry Mag

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b