MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Wonder Wonder 1984: Πότε θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο σίκουελ της ταινίας;

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ της ταινίας «Wonder Woman» θα κάνει πρεμιέρα τελικά τα Χριστούγεννα, στην streaming υπηρεσία της HBO, καθώς και σε όσες κινηματογραφικές αίθουσες θα είναι ανοιχτές εκείνη την περίοδο.

Monopoli Team

Το «Wonder Wonder 1984», η πολυαναμενόμενη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας της DC, ήταν από τις ταινίες που άλλαξαν πολλές φορές ημερομηνία κυκλοφορίας στα σινεμά, λόγω κορονοϊού.

Τελικά, αποφασίστηκε από το στούντιο των Warner Bros. να κυκλοφορήσει την ημέρα των Χριστουγέννων, 25 Δεκεμβρίου δηλαδή, στην streaming πλατφόρμα HBO Max και σε όσες κινηματογραφικές αίθουσες είναι ανοιχτές τότε. Η ταινία θα παραμείνει στην πλατφόρμα για έναν μήνα χωρίς επιπλέον χρέωση ενοικίασης.

Μάλιστα, το στούντιο θα επιχειρήσει να κυκλοφορήσει την ταινία και στις αίθουσες της διεθνούς αγοράς, εκτός Αμερικής δηλαδή, στις 16 Δεκεμβρίου.

Τα νέα μοιράστηκαν η σκηνοθέτις της ταινίας Πάτι Τζένκινς και η πρωταγωνίστρια Γκαλ Γκαντότ στα social media, γράφοντας: «Η ώρα έφτασε. Σε κάποια φάση πρέπει να επιλέξεις να μοιραστείς όση αγάπη και χαρά μπορείς να δώσεις, πέρα από όλα τα άλλα. Αγαπάμε την ταινία μας, όπως αγαπάμε και τους θαυμαστές μας, οπότε ελπίζουμε πραγματικά η ταινία μας να φέρει λίγη χαρά και ανακούφιση σε όλους εσάς την περίοδο των γιορτών. Παρακολουθήστε την στους κινηματογράφους, όπου είναι ασφαλές να συμβεί (τσεκάρετε την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει οι αίθουσες για να το πετύχουν!) ή στην ασφάλεια του σπιτιού σας μέσω HBO Max, όπου δεν είναι. Καλές γιορτές σε όλους σας. Ελπίζουμε να απολαύσετε την ταινία μας όσο απολαύσαμε και εμείς την παραγωγή της».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMatrix 4: Γύρισμα ή… πάρτι η συνάθροιση 200 ατόμων στο Βερολίνο;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b