MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Τα Φιλαράκια: Ο Μάθιου Πέρι αποκαλύπτει πότε να περιμένουμε το πολυαναμενόμενο reunion

Τα γυρίσματα του reunion των “Friends” παίρνουν νέα αναβολή εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Monopoli Team

Το πολυαναμενόμενο reunion των “Friends”, που θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του HBO Max, είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον περασμένο Μάρτιο και αμέσως μετά για τον περασμένο Αύγουστο και τελικά είχε μείνει στον «αέρα», εξαιτίας της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης που έχει ξεσπάσει. Παρ’ όλα αυτά ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς, Μάθιου Πέρι, μέσα από ένα tweet που έκανε, ξεσήκωσε τους φανς της αγαπημένης τηλεοπτικής παρέας.

«Φαίνεται πως θα είμαστε πολύ απασχολημένοι τη χρονιά που έρχεται. Και έτσι ακριβώς μου αρέσει», έγραψε χαρακτηριστικά ο τηλεοπτικός Τσάντλερ, ενώ αποκάλυψε πως το reunion έχει επαναπρογραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2021.

Το καστ της μεγάλης επιστροφής, φυσικά, θα περιλαμβάνει ξανά όλους τους αγαπημένους πρωταγωνιστές, την Τζένιφερ Άνιστον, την Κόρτνεϊ Κοξ, τον Ντέιβιντ Σουίμερ, τον Μάθιου Πέρι, τη Λίζα Κούντροου και τον Ματ Λε Μπλανκ, οι οποίοι ευχόμαστε να καταφέρουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα την ερχόμενη άνοιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Τα Φιλαράκια»: Κυκλοφορεί βιβλίο με όλες τις συνταγές που είδαμε στη δημοφιλή σειρά12.09.2018

Η Μάρτα Κάουφμαν, συν-δημιουργός της σειράς, είχε δηλώσει για το reunion το περασμένο καλοκαίρι: «Όλοι θέλουμε να συμβεί. Πρέπει απλώς να περιμένουμε μέχρι να είναι ασφαλές. Πρόκειται για ένα σόου που δεν θα έχει σενάριο και θα έχει ζωντανό κοινό. Δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς κοινό. Περιμένουμε την στιγμή που θα είναι πάλι ασφαλές να φέρουμε στο στούντιο ζωντανό κοινό».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b