MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα;

Ποια είναι τα λάθη που γίνονται πιο συχνά στο βράσιμο αυτού του αγαπημένου και εύκολου φαγητού;

Monopoli Team

Η σάλτσα, σύμφωνα με μια ορισμένη άποψη, είναι το μοναδικό αλάνθαστο σημάδι πολιτισμού και καλλιέργειας. Και φυσικά το καλύτερο πεδίο για την απογείωσή της, δεν είναι άλλο από τις αγαπημένες μακαρονάδες. Όμως, στο βράσιμο αυτού του πιο αγαπημένου και εύκολου φαγητού, γίνονται και τα περισσότερα λάθη.

Ιδού μερικά που έχουν καταγραφεί από τους ειδικούς:

1) Η κατσαρόλα είναι πολύ μικρή: Είναι ένα από τα πιο κοινά λάθη. Τα μακαρόνια πρέπει να βράζονται σε μεγάλη κατσαρόλα ώστε να μπορούν να βράσουν χωρίς να κολλάνε. Όταν βράζουμε τα μακαρόνια σε λίγο νερό τότε είναι πολύ πιθανόν να λασπώσουν γρήγορα.

2) Ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες: Τις περισσότερες φορές ακολουθούμε τυφλοσούρτη τις οδηγίες στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Ο food editor Sherry Rujikarn συμβουλεύει να ακολουθούμε το ένστικτό μας όταν τα μαγειρεύουμε. «Μην σταματάς να τα βράζεις επειδή η συσκευασία λέει ότι πρέπει να μαγειρευτούν για 10 λεπτά. Δοκίμασέ τα κι αν χρειαστεί να βράσουν περισσότερο, δώσε χρόνo».

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Περισσότερα από Chef's Tips
VIMA_WEB3b