MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΥΓΕΙΑ

Ποια είναι η σωστή διατροφή για ένα παιδί που έχει ίωση;

5 τροφές για να δώσετε σε ένα παιδί που έχει ίωση, έτσι ώστε να πάρει τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη για να την ξεπεράσει.

Monopoli Team

Η άνοιξη έχει μπει όμως η εποχή με τα κρυολογήματα, τις γαστρεντερίτιδες, ακόμα και τη γρίπη δεν έχει περάσει. Έτσι, οι περισσότερες οικογένειες ταλαιπωρούνται ακόμα με βήχα, πυρετό, συνάχι και βήχα.

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, όταν μιλάμε για ιώσεις, τα αντιβιοτικά δεν έχουν καμία χρησιμότητα. Οι ιοί κάνουν τον κύκλο τους και περνάνε χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη φαρμακευτική αντιμετώπιση. Αυτό όμως που σίγουρα θα βοηθήσει το παιδί να νιώσει καλύτερα είναι η ξεκούραση, ο καλός ύπνος και η σωστή διατροφή. Αυτές οι τροφές θα του προσφέρουν όσα χρειάζεται για να γίνει και πάλι καλά όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Γιαούρτι

Τα προβιοτικά που περιέχει το γιαούρτι είναι πολύ χρήσιμα την περίοδο των ιώσεων και λειτουργούν και προληπτικά, οπότε είναι καλό να τις δίνετε στο παιδί ανεξάρτητα από το εάν έχει κάποια ίωση ή όχι. Πρόκειται για ευεργετικά βακτήρια που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα καταπολεμώντας τα επιβλαβή για τον οργανισμό βακτήρια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b