MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ATZENTA

Online Agenda: 3 προτάσεις για τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για online εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020.

«Ο Βασιλιάς πεθαίνει», μέσω live streaming
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

«Ο Βασιλιάς πεθαίνει», μέσω live streaming

Οι θεατρικές παραστάσεις και οι συναυλίες μέσω live streaming, από το κανάλι της Περιφέρειας στο YouTube, συνεχίζονται. Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής οι θεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν online εκδηλώσεις μέχρι τις 3/11. Σήμερα θα προβληθεί η θεατρική παράσταση «Ο Βασιλιάς πεθαίνει», του Κώστα Νταλιάνη.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των διαδικτυακών εκδηλώσεων εδώ.

Δευτέρα 2/11, 20.30
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την παράσταση εδώ.

Art Athina Virtual

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Art Athina Virtual: 55 γκαλερί εκθέτουν στην ίδια ψηφιακή πλατφόρμα

Τις διαδικτυακές της πύλες ανοίγει η Art Athina μέσω της πλατφόρμας Αrt Athina Virtual στις 15 Οκτωβρίου 2020. Υπόσχεται μια διαφορετική εμπειρία στο φιλότεχνο κοινό. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν online από τον υπολογιστή, την ταμπλέτα ή το έξυπνο τηλέφωνό τους δωρεάν σε περισσότερες από 55 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακόμη, θα γνωρίσουν τους καλλιτέχνες και τα έργα που προτείνουν χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό. Η Αrt Athina Virtual θα είναι προσβάσιμη σε 24ώρη βάση επτά ημέρες την εβδομάδα έως τις 8 Νοεμβρίου λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας στην πλατφόρμα. Θα έχει διαφορετικό φωτισμό το πρωί και το βράδυ.
Δευτέρα 2/11, διαθέσιμη όλο το 24ωρο
Δωρεάν
Δείτε την πλατφόρμα εδώ.

Φθινόπωρο all’italiana OnLine

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Φθινόπωρο all’italiana OnLine» από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών

Η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών σας προσκαλούν σε μια φθινοπωρινή περίοδο πλούσια σε online εκδηλώσεις με επίκεντρο τον ιταλικό πολιτισμό, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Tempo Forte Italia – Ελλάδα και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο AIAL. Μέσα σε εννέα εβδομάδες, από τις 9 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 2020 θα διατίθενται ηλεκτρονικά σε όλη την ελληνική επικράτεια διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις σχετικά με τη μουσική, το σινεμά, το θέατρο, το χορό, τη μαγειρική, τη μόδα και το ντιζάιν. Σήμερα θα προβληθούν οι εκδηλώσεις «Ο νεαρός Μονταλμπάνο: Θανάσιμα τραυματισμένος», «Γεύμα με τον Καμιλέρι: Ζυμαρικά ’νκασάτα ‘α μισινίζι» και «Σικελικά τσιμπολογήματα: Το κρασί του “Μαρσάλα”». Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.
Δευτέρα 2/11, διαθέσιμες όλο το 24ωρο
Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δωρεάν κατόπιν εγγραφής εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΨηφιακά και δωρεάν το 33ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b