MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Ψηφιακά και δωρεάν το 33ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Το μακροβιότερο φεστιβάλ κινηματογράφου της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί φέτος ψηφιακά και δωρεάν για όλους.

Monopoli Team

Το 33ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, το μακροβιότερο φεστιβάλ κινηματογράφου της Αθήνας, πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά διαδικτυακά και δωρεάν!

Θα ξεκινήσει στις 25 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 4 Δεκεμβρίου 2020, ενώ το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η δήλωση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, Νίνου Φένεκ Μικελίδη

«Φέτος, για 33η χρονιά, θα είναι και πάλι κοντά σας το Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, το μοναδικό φεστιβάλ
της Αθήνας αφιερωμένο στα πρόσφατα (και όχι μόνο) επιτεύγματα του ευρωπαϊκού (μαζί και τον ελληνικού) κινηματογράφου. Φέτος, εξαιτίας
της πανδημίας του κορονοϊού, αναγκαζόμαστε, δυστυχώς, να διοργανώσουμε το φεστιβάλ, για πρώτη φορά στην ιστορία του, διαδικτυακά, δίνοντας ωστόσο, έστω και με αυτό τον τρόπο, την ευκαιρία στο κινηματογραφόφιλο κοινό όλης της Ελλάδας και όχι μόνο της Αθήνας, να απολαύσει πολύ και καλό σινεμά. 

Νίνος Φένεκ Μικελίδης

Νίνος Φένεκ Μικελίδης

Σε μια περίοδο ιδιαίτερων δυσκολιών για τον παγκόσμιο κινηματογράφο – τόσο στην παραγωγή και τη διανομή όσο και σε ό,τι αφορά στην προβολή των ταινιών στις αίθουσες – δεν μπορούσαμε παρά να εστιάσουμε το κύριο σκέλος του προγράμματος στον ελληνικό κινηματογράφο, που πάντοτε αποτελούσε, και εξακολουθεί να αποτελεί, σημαντικό τμήμα των εκδηλώσεων του Πανοράματος. Χωρίς, παράλληλα, να ξεχνάμε τον υπόλοιπο ευρωπαϊκό κινηματογράφο καθώς και τα θεματικά αφιερώματα που δίνουν την ιδιαίτερη φυσιογνωμία στο φεστιβάλ μας, σε ένα πρόγραμμα που σύντομα θα ανακοινωθεί και που είμαστε σίγουροι πως θα προσελκύσει για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον σας».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOnline θα γίνει το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b