MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
για παιδιά

Η Βασίλισσα των Πάντων, θέατρο για βρέφη στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου

Η βρεφική θεατρική παράσταση «Η Βασίλισσα των Πάντων» ανεβαίνει στη Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, από την 1η Νοεμβρίου, σε σκηνοθεσία Λάμπρου Φισφή.

Monopoli Team

Μια βρεφική παράσταση στον κόσμο της φαντασίας

Η Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, συνεχίζει τις επιτυχημένες παραστάσεις της, βρεφικού θεάτρου.

Παρουσιάζει το νέο, πρωτότυπο έργο “Η Βασίλισσα των πάντων“, που σκηνοθετεί ο αγαπημένος κωμικός Λάμπρος Φισφής.

Η παράσταση, με όχημα τη φαντασία, ταξιδεύει μωρά, παιδιά και γονείς σε ένα κόσμο όπου όλα είναι πιθανά. Μέσα σε 40 λεπτά ξεδιπλώνονται μαγικά μέρη με εξωτικά πουλιά, πολύχρωμα ψάρια, άγριες ζούγκλες. Ορμητικά ποτάμια, θορυβώδεις πόλεις, έναστρους ουρανούς και πλούσια παλάτια!

Καθισμένοι σε μαξιλάρια οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους παρακολουθούν μια ταλαντούχα χορεύτρια – performer. ‘Εναν ιδιαίτερα πολύπλευρο μουσικό κρουστών που δημιουργεί μουσική παίζοντας ποικίλα όργανα από όλο τον κόσμο, αλλά και καθημερινά αντικείμενα. Συμμετέχουν ενεργά τραγουδώντας, χτυπώντας καμπάνες, δημιουργώντας τον άνεμο και ό,τι άλλο χρειάζεται. Βοηθούν παράλληλα την βασίλισσα στο ταξίδι της για την αναζήτηση της πραγματικής ευτυχίας.

Θα καταφέρει η Βασίλισσα να βρει την ευτυχία;

Μάθετε την απάντηση κάθε Κυριακή στις 14:00 & 15:30 στην ευρύχωρη αίθουσα “Πολυχώρος” της Μουσικής Βιβλιοθήκης “Λίλιαν Βουδούρη”.

Οι θέσεις κάθε οικογένειας απέχουν 2 μέτρα από τις θέσεις των δίπλα οικογενειών. Όλες οι θέσεις απολυμαίνονται και η αίθουσα αερίζεται επαρκώς πριν από κάθε παράσταση.

Η «Βασίλισσα των Πάντων» είναι η τρίτη θεατρική συνεργασία του Λαμπρού Φισφή και της Σάρας Τοσκάνο.  Τα τελευταία 5 χρονιά ασχολούνται με το βρεφικό θέατρο. Είναι οι co-creators & παραγωγοί της θεατρικής παράστασης «Θα βγω απ’ το Αυγό», η οποία γνώρισε και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία καθώς βαδίζει στην έκτη της σεζόν αποτελώντας τη μακροβιότερη βρεφική παράσταση της Αθηνάς. Και της μουσικοχορευτικής παράστασης κλασικής μουσικής για μωρά «Μουσικής Εποχές», που παρουσιάστηκε στο Θέατρο Βέμπο.

Η παράσταση απευθύνεται σε βρέφη από 10 μηνών και παιδιά ως 3 ετών και τους γονείς τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEverDreamerz: Η νέα σειρά με φιγούρες από την Playmobil12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Λάμπρος Φισφής

Σκηνικά: Χριστίνα Κωστέα
Κοστούμια: Ρενάτα Γκίκα
Μουσική Διεύθυνση: Σόλης Μπαρκί
Μουσική: Στέφανος Τορτόπογλου
Χορογραφία: Σάρα Τοσκάνο

Παίζουν: Σάρα Τοσκάνο Σόλης Μπαρκί Λάμπρος Φισφής

Διάρκεια: 40'
Τιμές Εισιτηρίων: € 8 (βρέφη, παιδιά, ομαδικό για περισσότερα από 15 άτομα), € 10 (ενήλικες)
Διάρκεια Παραστάσεων: Από την 1 Νοεμβρίου 2020 έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2020
Πληροφορίες: Ticketservices, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Δε-Πα, 9:00 – 17:00, Σα 10:00 – 14:00 Ηλεκτρονικές αγορές: www.ticketservices.gr. Τηλεφωνικές αγορές 210 72 34 567 Πληροφορίες την ημέρα των προγραμμάτων στο 210 72 82 554
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 14:00 & 15:30
Πληροφορίες Χώρου: Πέτρου Κόκκαλη 1, Αθήνα
Φωτογραφίες: Απόστρολος Ζυγούρης
Περισσότερα από Showtimes
VIMA_WEB3b