MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ATZENTA

Online Agenda: 4 προτάσεις για την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για online εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020.

Art Athina Virtual
Monopoli Team

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Art Athina Virtual: 55 γκαλερί εκθέτουν στην ίδια ψηφιακή πλατφόρμα

Τις διαδικτυακές της πύλες ανοίγει η Art Athina μέσω της πλατφόρμας Αrt Athina Virtual στις 15 Οκτωβρίου 2020. Υπόσχεται μια διαφορετική εμπειρία στο φιλότεχνο κοινό. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν online από τον υπολογιστή, την ταμπλέτα ή το έξυπνο τηλέφωνό τους δωρεάν σε περισσότερες από 55 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακόμη, θα γνωρίσουν τους καλλιτέχνες και τα έργα που προτείνουν χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό. Η Αrt Athina Virtual θα είναι προσβάσιμη σε 24ώρη βάση επτά ημέρες την εβδομάδα έως το τέλος Οκτωβρίου. Θα έχει διαφορετικό φωτισμό το πρωί και το βράδυ.
Από Πέμπτη 15/10, διαθέσιμη όλο το 24ωρο
Δωρεάν
Δείτε την πλατφόρμα εδώ.

Θεατρική παράσταση «Η Στέλλα με τα Κόκκινα Γάντια»

ΘΕΑΤΡΟ

Η Στέλλα με τα Κόκκινα Γάντια, του Ιάκωβου Καμπανέλλη

Γιορτάζονται τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μελίνας Μερκούρη και με αφορμή τα γενέθλιά της στις 18 Οκτωβρίου 1920, το Θεσσαλικό Θέατρο δίνει την ευκαιρία στο θεατρόφιλο κοινό να παρακολουθήσει την online προβολή της θεατρικής παράστασης «Η Στέλλα με τα Κόκκινα Γάντια» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, έως και τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020, από το επίσημο κανάλι του στο ΥouΤube.
Πέμπτη 15/10, διαθέσιμη όλο το 24ωρο
Δείτε την παράσταση εδώ.

Μουσική συναυλία με το Μιχάλη Δημητριάδη

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μουσική συναυλία με το Μιχάλη Δημητριάδη

Οι θεατρικές παραστάσεις και οι συναυλίες μέσω live streaming, από το κανάλι της Περιφέρειας στο YouTube, συνεχίζονται. Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής οι θεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν online εκδηλώσεις μέχρι τις 3/11. Σήμερα θα μεταδοθεί μουσική συναυλία με το Μιχάλη Δημητριάδη.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των διαδικτυακών εκδηλώσεων εδώ.

Πέμπτη 15/10, 20.30
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την συναυλία εδώ.

Διάλεξη με θέμα «Apocalyptic Feminisms»

ΔΙΑΛΕΞΗ

«Apocalyptic Feminisms» από το Ινστιτούτο Γκαίτε

Στο πλαίσιο του GOSSIPS #2 διεξάγεται η online διάλεξη/συζήτηση με τίτλο «Apocalyptic Feminisms» την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 20:00. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Η συζήτηση θα γίνει στα αγγλικά. Στο δεύτερο αυτό μέρος του «Gossips» θα συζητηθεί το κατά πόσο το «κουτσομπολιό» είναι μία αποκαλυπτική φεμινιστική και queer πρακτική.
Πέμπτη 15/10, 20.00
Δωρεάν
Την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε διαδικτυακά μέσω live streaming στο Facebook και στο κανάλι του Goethe-Institut Athen στο YouTube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Στέλλα με τα Κόκκινα Γάντια, του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε online προβολή12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b