MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Hillbilly Elegy»: Γκλεν Κλόουζ και Έιμι Άνταμς φαβορί στις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ

Μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ για τη νέα ταινία του Netflix με τίτλο «Hillbilly Elegy», οι δύο πρωταγωνίστριες Γκλεν Κλόουζ και Έιμι Άνταμς θεωρείται πως έχουν εξασφαλίσει σίγουρα υποψηφιότητα για τα βραβεία Όσκαρ.

Glenn Close και Amy Adams στο "Hillbilly Elegy"
Glenn Close και Amy Adams στο "Hillbilly Elegy"
Monopoli Team

Μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ της ταινίας «Hillbilly Elegy», η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στο Netflix, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Ρον Χάουαρντ, οι ηθοποιοί Γκλεν Κλόουζ και Έιμι Άνταμς  ετοιμάζονται για τα Όσκαρ.

Η ταινία

Πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά του αυτοβιογραφικού μυθιστορήματος του Τζ. Ντ. Βανς, «Hillbilly Elegy»,που έχει να κάνει με την σχέση του ίδιου του συγγραφέα με την μητέρα του (Έιμι Άνταμς) και την γιαγιά του (Γκλεν Κλόουζ). Με την κυκλοφορία του τρέιλερ, θεωρείται σχεδόν δεδομένη η υποψηφιότητα και των δύο γυναικών για τα φετινά Όσκαρ.

Η αφίσα της ταινίας "Hillbilly Elegy"

Η αφίσα της ταινίας “Hillbilly Elegy”

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Netflix στις 24 Νοεμβρίου.

Οι δύο γυναίκες και οι πολλές υποψηφιότητες

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες ηθοποιοί θα έχουν βρεθεί υποψήφιες σε μια κατηγορία για Όσκαρ. Και οι δύο έχουν προταθεί πολλές φορές αλλά ακόμη καμιά τους δεν κατάφερε να κερδίσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Έιμι Άνταμς έχει υπάρξει υποψήφια έξι φορές από το 2006 έως σήμερα με ταινίες όπως τα “Junebag”, “Doubt” και “The Fighter”. Η Γκλεν Κλόουζ, από την άλλη, έχει προταθεί για Όσκαρ εφτά φορές, με την πρώτη το 1983 και την πιο πρόσφατη το 2019 με την ταινία “The Wife”.

Η Glenn Close στο "Hillbilly Elegy"

Η Glenn Close στο “Hillbilly Elegy”

To Netflix και τα Όσκαρ

Όπως φαίνεται, φέτος πολλές ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο Netflix θα βρεθούν στα Όσκαρ, ένα γεγονός ιδιαίτερα πρωτόγνωρο, με αρχή ίσως τον Ιρλανδό του Μάρτιν Σκορσέζε, πέρσι. Όπως φαίνεται άλλωστε οι τωρινές συνθήκες της εποχής μας οδηγούν τους θεατές πρώτα στην μικρή οθόνη κι έπειτα ενδεχομένως και στη μεγάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Mank»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του David Fincher12.09.2018

Μεταξύ άλλων, οι ταινίες του Netflix που φημολογείται ότι θα προταθούν για τα φετινά βραβεία Όσκαρ είναι το «Η Δίκη των 7 του Σικάγου» σε σκηνοθεσία του Άαρον Σόρκιν, η νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίσερ, «Mank» και το «Ma Rainey’s Black Bottom», η τελευταία ταινία που έπαιξε ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν πριν τον θάνατό του.

Δείτε το τρέιλερ του «Hillbilly Elegy» εδώ:

Πηγή: Independent

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b