MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ma Rainey’s Black Bottom: Η τελευταία ταινία του Τσάντγουικ Μπόζμαν έρχεται στο Netflix

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της κυκλοφορίας, αλλά και οι πρώτες φωτογραφίες από το “Ma Rainey’s Black Bottom”, της ταινίας που γύριζε ο αγαπημένος ηθοποιός πριν φύγει από την ζωή.

Chadwick Boseman
Chadwick Boseman
Monopoli Team

Φαίνεται ότι η τελευταία ταινία που γύρισε ο Τσάντγουικ Μπόζμαν πριν τον θάνατό του με τίτλο “Ma Rainey’s Black Bottom” πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών τον Αύγουστο του 2020 μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Είχε κρατήσει μυστικό το πρόβλημα υγείας του κι έτσι ακόμη και στο καστ αυτής της ταινίας κανείς δεν γνώριζε τίποτα.

Ma Rainey's Black Bottom

Ma Rainey’s Black Bottom

Λίγα λόγια για την ταινία

Πρόκειται για θεατρικό έργο το οποίο αναπαριστά τη ζωή της “Μa” Rainey (την ενσαρκώνει η Viola Davis), της πιο σημαντικής γυναικείας φωνής των blues, γνωστής και ως “Μητέρα των Blues”. Διαδραματίζεται κατά τη δεκαετία του 1920 στη διάρκεια ηχογραφήσεων στο Σικάγο όπου η Ma Rainey “παλεύει” με τον μάνατζερ και τον παραγωγό της, οι οποίοι προσπαθούν να ελέγξουν την μουσική της. Επίσης, εναντιώνεται στα μέλη του συγκροτήματός της, ένα από τα οποία είναι και ο Boseman, ένας τραμπετίστας που θέλει να κάνει δική του καριέρα. Το έργο είναι σε σκηνοθεσία του George C. Wolf και πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της πλατφόρμας, που μας έδωσε και μία πρώτη ματιά στην ταινία, η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου.

Όσα δήλωσαν οι συμπρωταγωνιστές του Τσάντγουικ Μπόζμαν

Ακόμα και οι άνθρωποι που εργάζονταν με τον ηθοποιό τους τελευταίους μήνες της ζωής του, δεν γνώριζαν τι περνούσε με την υγεία του καθώς δεν επηρέαζε καθόλου τα γυρίσματα και την συνέπειά του.

H Davis δήλωσε: “Σκέφτομαι τώρα πόσο κουρασμένος φαινόταν πάντα. Σκέφτομαι την όμορφη, απίστευτη ομάδα του που του έκαναν διαλογισμό και μασάζ και τώρα συνειδητοποιώ όλα όσα ήθελαν να του διοχετεύσουν για να τον βοηθήσουν να συνεχίσει και να δουλεύει στο βέλτιστο επίπεδό του. Και το δέχτηκε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑChadwick Boseman: Η ζωή και οι αξέχαστοι ρόλοι ενός “σούπερ ήρωα”12.09.2018

O παραγωγός της ταινίας Denzel Washington είπε χαρακτηριστικά για την ερμηνεία του Boseman στην ταινία: “Έκανε καταπληκτική δουλειά και τώρα έχει φύγει. Ακόμη δε μπορώ να το πιστέψω”!

Πηγή: ΙndieWire

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b