MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Mank»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του David Fincher

Μετά από έξι χρόνια απουσίας, ο David Fincher επανέρχεται δυναμικά με την ταινία «Mank», το τρέιλερ της οποίας μόλις κυκλοφόρησε.

Mank
Mank
Monopoli Team

Aν λατρεύεις τον David Fincher τότε θα ανυπομονείς για την επόμενη δουλειά του καθώς έχει να γυρίσει ταινία από το 2014 και το “Gone Girl”. Όμως, τώρα, η νέα του δουλειά με τίτλο “Mank” έχει επιτέλους τρέιλερ.

Η πλοκή

Πρόκειται για την μεγάλη προσπάθεια του Herman J. Mankiewicz (Gary Oldman) να γράψει το σενάριο για την ιστορική ταινία του Orson Welles (Tom Burke) “Citizen Kane”. Παράλληλα, εξετάζονται οι σχέσεις του με τον μεγάλο σκηνοθέτη και το πρόβλημα του αλκοολισμού του, ενώ δίνεται μια γενικότερη αίσθηση του Χόλιγουντ των ’30s.

Mank

Mank

Oι δυνατές συνεργασίες

Για ακόμη μια φορά ο Fincher έχει διαλέξει ένα ξεχωριστό καστ να πλαισιώσει τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές. Πρόκειται για την Amanda Seyfried, την Lily Collins, τον Ferdinand Kingsley και τον Tom Pelphrey.

Υποσχόμενη είναι και η συνεργασία του με τους μουσικούς Trent Reznor και Atticus Ross των Nine Inch Nails για την σύνθεση της μουσικής. Έχουν συνεργαστεί όλοι μαζί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία, η σημαντικότερη των οποίων τους έδωσε και το Oscar καλύτερης σύνθεσης μουσικής για την ταινία “The Social Network”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBatman: Αναβάλλεται η κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας12.09.2018

To “Mank” πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο σε επιλεγμένους κινηματογράφους και στις 4 Δεκεμβρίου θα μπορείτε να το βρείτε στο Netflix.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Πηγή: Dazed

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b