MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
27
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Hillbilly Elegy»: Γκλεν Κλόουζ και Έιμι Άνταμς φαβορί στις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ για τη νέα ταινία του Netflix με τίτλο «Hillbilly Elegy», οι δύο πρωταγωνίστριες Γκλεν Κλόουζ και Έιμι Άνταμς θεωρείται πως έχουν εξασφαλίσει σίγουρα υποψηφιότητα για τα βραβεία Όσκαρ.

Glenn Close και Amy Adams στο "Hillbilly Elegy"
Glenn Close και Amy Adams στο "Hillbilly Elegy"
author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ της ταινίας «Hillbilly Elegy», η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στο Netflix, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Ρον Χάουαρντ, οι ηθοποιοί Γκλεν Κλόουζ και Έιμι Άνταμς  ετοιμάζονται για τα Όσκαρ.

Η ταινία

Πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά του αυτοβιογραφικού μυθιστορήματος του Τζ. Ντ. Βανς, «Hillbilly Elegy»,που έχει να κάνει με την σχέση του ίδιου του συγγραφέα με την μητέρα του (Έιμι Άνταμς) και την γιαγιά του (Γκλεν Κλόουζ). Με την κυκλοφορία του τρέιλερ, θεωρείται σχεδόν δεδομένη η υποψηφιότητα και των δύο γυναικών για τα φετινά Όσκαρ.

Η αφίσα της ταινίας "Hillbilly Elegy"

Η αφίσα της ταινίας “Hillbilly Elegy”

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Netflix στις 24 Νοεμβρίου.

Οι δύο γυναίκες και οι πολλές υποψηφιότητες

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες ηθοποιοί θα έχουν βρεθεί υποψήφιες σε μια κατηγορία για Όσκαρ. Και οι δύο έχουν προταθεί πολλές φορές αλλά ακόμη καμιά τους δεν κατάφερε να κερδίσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Έιμι Άνταμς έχει υπάρξει υποψήφια έξι φορές από το 2006 έως σήμερα με ταινίες όπως τα “Junebag”, “Doubt” και “The Fighter”. Η Γκλεν Κλόουζ, από την άλλη, έχει προταθεί για Όσκαρ εφτά φορές, με την πρώτη το 1983 και την πιο πρόσφατη το 2019 με την ταινία “The Wife”.

Η Glenn Close στο "Hillbilly Elegy"

Η Glenn Close στο “Hillbilly Elegy”

To Netflix και τα Όσκαρ

Όπως φαίνεται, φέτος πολλές ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο Netflix θα βρεθούν στα Όσκαρ, ένα γεγονός ιδιαίτερα πρωτόγνωρο, με αρχή ίσως τον Ιρλανδό του Μάρτιν Σκορσέζε, πέρσι. Όπως φαίνεται άλλωστε οι τωρινές συνθήκες της εποχής μας οδηγούν τους θεατές πρώτα στην μικρή οθόνη κι έπειτα ενδεχομένως και στη μεγάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Mank»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του David Fincher12.09.2018

Μεταξύ άλλων, οι ταινίες του Netflix που φημολογείται ότι θα προταθούν για τα φετινά βραβεία Όσκαρ είναι το «Η Δίκη των 7 του Σικάγου» σε σκηνοθεσία του Άαρον Σόρκιν, η νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίσερ, «Mank» και το «Ma Rainey’s Black Bottom», η τελευταία ταινία που έπαιξε ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν πριν τον θάνατό του.

Δείτε το τρέιλερ του «Hillbilly Elegy» εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=KPnfMMgRK58&ab_channel=MovieCoverage

Πηγή: Independent

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Ξανασταυρώνεται: Η τολμηρή κινηματογραφική αλληγορία του Θοδωρή Παπαδουλάκη απέκτησε trailer και αφίσα
Cine News
Το Magenta History τιμά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με ολοήμερο αφιέρωμα
Cine News
Afterimages: Ελληνοπολωνικές προβολές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανασύρουν ιστορίες από τα αρχεία
Cine News
Children of the Sun: Μια ουτοπία ελευθερίας στη σκιά των πυρκαγιών της Εύβοιας
Cine News
ΕΜΣΤ: Το χειμερινό CineFIX βλέπει ντοκιμαντέρ
Cine News
Το “Dexter: Resurrection” επιστρέφει με νέα σεζόν – Ο αγαπημένος μας serial killer σε νέες περιπέτειες
Cine News
Yaga: Η πιο hot σειρά μυστηρίου φτάνει πάνω στην ώρα για το Halloween
Cine News
Το Λάθος: Παγκόσμια πρεμιέρα στο Ταλίν για την ταινία του Θεόφιλου Παπαστυλιανού
Cine News
67ο ΦΚΘ: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ambassador της Αγοράς
Cine News
Σύγκρουση: Στον αέρα το καθηλωτικό trailer του νέου δικαστικού θρίλερ του MEGA
Cine News
«Nobody Wants This» αλλά όλοι το θέλουμε: Η 3η σεζόν της σειράς που όλοι περιμέναμε έρχεται στο Netflix
Cine News
Crystal Lake: Το Halloween φέτος ξεκινά με binge-watching α λα “Παρασκευή και 13”