MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Δραματοποιημένη λογοτεχνία

Ο απρόσκλητος επισκέπτης, της Άγκαθα Κρίστι στο θέατρο Eliart

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το συναρπαστικό έργο της Άγκαθα Κρίστι «O Απρόσκλητος Επισκέπτης», ανεβαίνει στο θέατρο Eliart, από τις 16 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

«Ο απρόσκλητος επισκέπτης» επιστρέφει για 2η χρονιά

Μια συγκλονιστική ιστορία αστυνομικού σασπένς, νουάρ ατμόσφαιρας και εξιχνίασης φόνων. Μέσα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τον πλανήτη, την ελληνική κοινωνία, τους Αθηναίους θεατρόφιλους και φυσικά τη φετινή θεατρική σεζόν.

Οι πρόβες συνεχίζονται εντατικά για να ξεκινήσουν στις 16 Οκτωβρίου (αρχική ημερομηνία έναρξης παραστάσεων), ενώ η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ανοίξει. Και φέτος το θέατρο Eliart απαντάει στον ζόφο των ημερών με το έργο που πέρυσι αγκαλιάστηκε με θέρμη από το αθηναϊκό κοινό.

Σύνοψη

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, «Ο Απρόσκλητος επισκέπτης» της Άγκαθα Κρίστι σε σκηνοθεσία του Γιώργου Φρατζεσκάκη, ένα κλασικό αστυνομικό έργο με πολλές ανατροπές, είναι η δική μας πρόταση, για 90 λεπτά απόδρασης και αληθινής ψυχαγωγίας. Στην πυκνή ομίχλη της Νότιας Ουαλίας, ο Μάικλ Σταρκβέντερ χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και πέφτει σ’ ένα χαντάκι.

Βρίσκεται στη μέση του πουθενά και στην προσπάθειά του να βρει βοήθεια, μπαίνει σε μια απομονωμένη έπαυλη. Στην ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα, τον περιμένει μια έκπληξη: Ένας άντρας είναι νεκρός. Λίγο πιο πέρα, μ’ ένα περίστροφο στο χέρι, μια όμορφη γυναίκα. Η Λόρα Γουόρικ. Η γυναίκα που παραδέχεται πως δολοφόνησε το σύζυγό της.

Ο Μάικλ γοητευμένος από τη νεαρή χήρα, αποφασίζει να τη βοηθήσει, επιχειρώντας να κατασκευάσουν από κοινού ένα ακλόνητο άλλοθι. Μήπως όμως δεν είναι αυτή τελικά η δολοφόνος; Και αν όχι, γιατί καλύπτει τα ίχνη του ενόχου; Ένα σπίτι γεμάτο πιθανούς υπόπτους. Θα καταφέρει, άραγε, ο απρόσκλητος επισκέπτης να βρει τον δολοφόνο προτού να είναι πολύ αργά;

Να σημειωθεί επίσης, ότι στο Eliart, το οποίο επιπλέον αερίζεται πριν και μετά την παράσταση από την κεντρική του πόρτα, λειτουργεί εξαερισμός, ενώ θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγιεινής που επιτάσσει το Πρωτόκολλο υγείας και υγιεινής του ΕΟΔΥ.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την παράσταση:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Ποντικοπαγίδα στον Νέο Ακάδημο12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Άγκαθα Κρίστι
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Φρατζεσκάκης

Σκηνικά: Βαλεντίνο Βαλάσης
Κοστούμια: Βεστιάριο ELIART, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας
Μουσική: Γιώργος Φρατζεσκάκης
Φωτισμοί: Παναγιώτης Μανούσης

Παίζουν: Οδυσσέας Σταμούλης, Ιλιάς Λαμπρίδου, Σοφία Μανωλάκου Γιώργος Φρατζεσκάκης Αννέτα Παπαθανασίου Σαράντος Γεωγλερής Κώστας Ζέκος Νίκος Καϊνός

Διάρκεια: 90 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 15 €, 12 € (φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑμεΑ και άνω των 65). Ομαδικά εισιτήρια άνω των 15 ατόμων: 10 €.
Πληροφορίες: Προπώληση: Viva.gr και στο Ταμείο του θεάτρου ELIART
Παραστάσεις: Παρασκευή στις 21:00, Σάββατο 18:15 και 21:00, Κυριακή στις 18:15
Βοηθός Σκηνοθετη: Ελένη Βουτυρά, Στάθης Λαγκάδας
Πληροφορίες Χώρου: Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός
Φωτογραφίες: Ra's Eye
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b