MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Wes Anderson: Ετοιμάζει νέα ταινία λίγο πριν την πρεμιέρα του «French Dispatch»

Μπορεί η νέα ταινία του Wes Anderson «The French Dispatch» να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα, λόγω των συνθηκών, αλλά ο σκηνοθέτης έχει ήδη προχωρήσει στο επόμενο project.

The French Dispatch
The French Dispatch
Monopoli Team

Η νέα ταινία του Wes Anderson «The French Dispatch» με πρωταγωνιστές τον Timothée Chalamet, την Saoirse Ronan, την Tilda Swinton και τον Bill Murray προς το παρόν έχει αναβληθεί λόγω της πανδημίας. Ωστόσο, ο Anderson δε διστάζει να προχωρήσει ήδη σε ένα επόμενο project.

Wes Anderson

Wes Anderson

Η ταινία «The French Dispatch»

Πρόκειται για την ιστορία που διαδραματίζεται σε μια φανταστική γαλλική πόλη τον 20ο αιώνα όταν ένα ερωτικό γράμμα αποστέλλεται σε δημοσιογράφους και πυροδοτεί την δημοσίευση μιας σειράς από ιστορίες στο περιοδικό «The French Dispatch».

Δεν είναι άλλος φυσικά από τον μοναδικό κόσμο του σκηνοθέτη και την αισθητική που έχει αποτυπώσει και στις προηγούμενες ταινίες του. Το τρέιλερ έχει κυκλοφορήσει, η ταινία ωστόσο καθυστερεί ακόμη λόγω των συνθηκών που έχει επιφέρει η πανδημία στον κινηματογραφικό κλάδο.

The French Dispatch

The French Dispatch

Το επερχόμενο project

Χωρίς τίτλο και χωρίς πολλές πληροφορίες, γνωρίζοντας ότι ο ίδιος ο Anderson γράφει και σκηνοθετεί, η ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα την άνοιξη του 2021. Θα γυριστεί στη Ρώμη και θα σχετίζεται με μια ρομαντική ιστορία.

Η αγάπη του σκηνοθέτη για το ιταλικό σινεμά φαίνεται πως θα αποτυπωθεί σε αυτό το project και προς το παρόν αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την πλοκή και τους πρωταγωνιστές.

Μέχρι τότε, δείτε το τρέιλερ του «The French Dispatch» εδώ:

Πηγή: Dazed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜediterraneo: Γυρίζεται στην Ελλάδα ταινία για την πραγματική ιστορία ενός διασώστη προσφύγων12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b