MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 11 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου

Θέατρο, συναυλίες, σινεμά – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020.

Μήδεια
Monopoli Team

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

ΜΟΥΣΙΚΗ

Classic Rock 4 στο Ηρώδειο

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών συμπράττει ζωντανά με τους Πυξ Λαξ, Διονύση Τσακνή, Βαγγέλη Γερμανό για μια βραδιά αφιερωμένη στο ελληνικό rock.
Σάββατο 19/9, 21:00
27-63€
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Κώστας Μακεδόνας

Ο Κώστας Μακεδόνας στο City Garden Festival

Ο Κώστας Μακεδόνας, παίρνει το ποδήλατο του κι έρχεται στο City Garden Festival, με αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και ορισμένα από τα πιο ταξιδιάρικα τραγούδια όλων των εποχών. “Γιοκοχάμα”, “Κόκκινα γυαλιά”, “Μαργαριτάρια”, “Πάρε με”, “Το ποδήλατο”, “Με την Ελλάδα καραβοκύρη”, “Τζαμάικα” κ.ά.
Σάββατο 19/9, 21:00
10-20€
Υπαίθριος Χώρος Ολυμπιακων Εγκαταστασεων, Λεωφ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι 

Έλλη Πασπαλά & Γιώργος Περρής στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Η Έλλη Πασπαλά, μια ερμηνεύτρια που έχει γράψει τη δικιά της σελίδα στην ελληνική μουσική σκηνή, και ο Γιώργος Περρής, που έχει κερδίσει το κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό με τη φωνή και τη μοναδική σκηνική του παρουσία, συνεργάζονται σε μια μοναδική συναυλία. Οι δυο καλλιτέχνες παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο από σημαντικές στιγμές της προσωπικής διαδρομής του καθενός, αλλά και τραγούδια που αγαπά το κοινό.
Σάββατο 19/9, 20:30
5-8€
Άλσος Νέας Σμύρνης

Active Member

Οι Active Member στο θέατρο Πέτρας

Οι Active Member, με σχεδόν τριάντα χρόνια δράσης, φέτος συμπληρώνουν 1000 ζωντανές εμφανίσεις και οργανώνουν μια μεγάλη μουσική γιορτή στο Θέατρο Πέτρας.
Σάββατο 19/9, 21:00
12-15€
Θέατρο Πέτρας, Μελίνας Μερκούρη, Πετρούπολη 

Μήδεια

ΘΕΑΤΡΟ

Μήδεια, του Μποστ στο Βεάκειο Θέατρο

H θεατρική εταιρεία Μυθωδία παρουσιάζει την ανατρεπτική σατιρική κωμωδία του Μποστ «Μήδεια». Τον κεντρικό ρόλο της παιδοκτόνου μάνας δεν ενσαρκώνει γυναίκα, αλλά ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο οποίος συνεργάζεται με τον Νικορέστη Χανιωτάκη σε ένα ισχυρό «πάντρεμα» με ένα έργο – πρόκληση κι έναν θίασο που απαρτίζεται από υπέροχους ηθοποιούς.
Σάββατο 19/9, 21:00
10-15€
Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς

Στέλλα κοιμήσου, του Γιάννη Οικονομίδη στο Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης

Μετά από 2 πολύ πετυχημένες θεατρικές περιόδους στο Εθνικό Θέατρο και μία στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, η παράσταση «Στέλλα Κοιμήσου» του Γιάννη Οικονομίδη, που έγινε το talk of the town και κέρδισε κοινό και κριτικούς, παρουσιάζεται για λίγες παραστάσεις σε θερινά θέατρα της Αττικής.
Σάββατο 19/9,  21:00
15-18€
Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», Γαρδίκη & Σμόλικα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην Τεχνόπολη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μας καλεί να τραγουδήσουμε παρέα τα αγαπημένα της τραγούδια αλλά και τραγούδια που κρύβουν μέσα τους όλα όσα θέλει να μας πει.
Κυριακή 20/9, 20:30
15-18€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι

Canto Metrela στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Το Latin Party Band με ρεπερτόριο κυρίως ελληνόφωνο μας παρασύρει στο ρυθμό της Salsa, της Bachata και του Cha-cha. Τραγούδια με καλοκαιρινή διάθεση, τραγούδια «πειραγμένα», που μας καλούν να κουνηθούμε στο ρυθμό τους. Η Βίλμα Καλομενοπούλου και ο Παντελής Καλαμάκης τραγουδούν παρέα με πέντε μουσικούς στα πλήκτρα, στην κιθάρα, στο μπάσο, στα ντραμς και στην τρομπέτα. Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ «Ιωνικές Γιορτές» του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Κυριακή 20/9, 20:30
Είσοδος ελεύθερη – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Άλσος Νέας Σμύρνης

Encardia

Οι Encardia στο CT Garden Festival

Οι Encardia με τους Haig Yazdjian, Γιώτη Κιουρτσόγλου και Βαγγέλη Καρίπη έρχονται στο City Garden Festival, για μία απρόσµενα ηλεκτρισµένη µουσική διαδροµή απ’ το Σαλέντο έως την Γερεβάν. Ο εκρηκτικός ιταλικός νότος, τα αρµένικα ηχοχρώµατα, οι αραβικοί ρυθµοί και κάπου εκεί ανάµεσα αναβλύζουν τα ελληνικά τραγούδια.
Κυριακή 20/9, 21:00
10-20€
Υπαίθριος Χώρος Ολυμπιακων Εγκαταστασεων, Λεωφ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι 

ΘΕΑΤΡΟ

Μήδεια του Ευριπίδη στο Θέατρο Μπάγκειον

Η Μήδεια του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γεωργαλά, παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Εθνικό Θέατρο της Χάγης πριν από τρία χρόνια. Έναν χρόνο μετά την πρώτη της παρουσίαση στην Ελλάδα επανέρχεται στο Θέατρο Μπάγκειον, στην πλατεία Ομονοίας.
Σάββατο 19 και Κυριακή 20/9, 21:30
5-15€
Μπάγκειον, Πλ. Ομόνοιας 18, Αθήνα

DRIVE IN CINEMA

Το Cinema Alive συνεχίζει το «City Drive-in» στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (ΟΑΚΑ).

20:30 Monsters Inc.
22:45 Vertigo

Τιμές: 5-14€

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b