MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΥΓΕΙΑ

Νοσοκομείο Μητέρα: Νέα υπηρεσία drive-through, για τεστ covid-19

Το νοσοκομείο Μητέρα προσφέρει μία νέα υπηρεσία drive-through, όπου μπορείτε να εξεταστείτε για τον covid-19, χωρίς να χρειαστεί να κατεβείτε από το αυτοκίνητό σας και να μπείτε στον χώρο του νοσοκομείου.

Monopoli Team

Τεστ για τον covid-19, εύκολα και γρήγορα

Το Μητέρα προσφέρει στον κόσμο μία νέα υπηρεσία drive-through, κατά την οποία μέσα σε 5 λεπτά μπορείτε να κάνετε γρήγορα και εύκολα το τεστ για τον κορονοϊό, χωρίς να χρειαστεί να εισέλθετε στον χώρο του νοσοκομείου. Μπορείτε να παραμείνετε στο αυτοκίνητό σας και να εξεταστείτε εκεί, από το εξειδικευμένο προσωπικό, με μεγάλη αξιοπιστία.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε:
  • Κάνετε την προεγγραφή σας, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία στο link https://covidmitera.digitalclinic.gr/registration. Προσοχή: Χωρίς προεγγραφή δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση του τεστ.
  • Εισέρχεστε με το αυτοκίνητο σας στην είσοδο του Μητέρα.
  • Ακολουθείτε την σήμανση και οδηγείτε μέχρι τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο (Isobox).
  • Όταν φθάσετε στο εξωτερικό ιατρείο, υπάλληλος του νοσοκομείου θα κάνει ταυτοποίηση των στοιχείων σας, χωρίς να χρειαστεί να κατεβείτε από το αυτοκίνητο σας. Η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας είναι υποχρεωτική.
  • Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Μητέρα, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, θα λάβει το στοματοφαρυγγικό δείγμα για να διενεργηθεί το τεστ για τον covid-19.
  • Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με μετρητά είτε ανέπαφα σε μηχάνημα POS. Σε κάθε περίπτωση δεν θα σας ζητηθεί να εξέλθετε από το αυτοκίνητό σας.

Τα αποτελέσματα και το κόστος

Τα αποτελέσματα θα βρίσκονται στα χέρια σας λίγες ώρες μετά τη λήψη του δείγματος. Συγκεκριμένα, θα σας σταλούν στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα έχετε δηλώσει στην προεγγραφή σας.

Το κόστος του τεστ, μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία, ανέρχεται στα 150€. Σημαντικό να αναφερθεί είναι πως το τεστ μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυστηρότερα μέτρα και αναστολή των πολιτισμικών εκδηλώσεων προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης12.09.2018

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b