Ο Russell Kane στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Ο Russell Kane έρχεται ζωντανά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020.
Ο καταιγιστικός Russell Kane, ένας από τους καλύτερους Βρετανούς κωμικούς, θα εμφανιστεί στην Αθήνα για πρώτη φορά με την επιτυχημένη παγκόσμια stand up παράσταση «The Fast And The Curious», την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
Βραβευμένος κωμικός, ηθοποιός, παρουσιαστής, συγγραφέας και σεναριογράφος, ο πολυτάλαντος και με αστείρευτο χιούμορ, o Russell Kane, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο μεγάλο κοινό από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του στο «Stupid Man, Smart Phone» του BBC 3 και ως παρουσιαστής του κωμικού broadcast «Live at the Eclectic». Στο ενεργητικό του διαθέτει αλλεπάλληλες εμφανίσεις στις εκπομπές «Live at the Apollo», «Unzipped», «Celebrity Juice» και «I Am Celebrity Get Me Out of Here Now».
Το 2010 απέσπασε το βραβείο κωμωδίας του Εδιμβούργου για «Best Show», ενώ στη συνέχεια έμεινε στην ιστορία ως ο πρώτος κωμικός που κέρδισε τόσο το Βραβείο Εδιμβούργου, όσο και το Barry Award στο Φεστιβάλ Κωμωδίας της Μελβούρνης σε ένα χρόνο. Το 2011, η Universal Pictures κυκλοφόρησε το βραβευμένο κωμικό σόου «Smokescreens & Castles» στο Palace Theatre.Έχει ξεχωρίσει και διακριθεί για τις περιοδείες του, που έχουν λάβει μεγάλη κριτική αναγνώριση και ευρεία κοινωνική αποδοχή, με συνεχόμενα sold out ανά τον κόσμο.
Πέρα από τη σπουδαία κωμική δουλειά του, έχει απολαύσει και μία δεύτερη καριέρα ως σκηνοθέτης, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής θεατρικών έργων, ενώ το 2015 είχε την πρώτη του επαφή με τον κινηματογράφο μέσω της συμμετοχής του στη δημοφιλή ρομαντική κομεντί «Scottish Mussels». Μεταξύ άλλων, έκανε το ντεμπούτο ως συγγραφέας το 2012 με το μυθιστόρημα «The Humorist», με αποτέλεσμα να του προταθεί το Βραβείο Λογοτεχνίας.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Λένα Δροσάκη: “Τα πράγματα πρέπει να λέγονται, όσο σκληρά και να είναι” (vid)
- Κάθε Τρίτη με τον Μόρι: Στο Θέατρο Ιλίσια, η παράσταση με τον Γρηγόρη Βαλτινό
- Demetrios Yatromanolakis: Ίσως ποτέ μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου δεν ευδοκιμεί, τόσο έντονα και τόσο ανενόχλητη, η πολιτική βία στον δυτικό κόσμο όσο σήμερα».