MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΩΡΕΑΝ

Free City: 6 δωρεάν εκδηλώσεις για σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου

6 προτάσεις για δωρεάν εκδηλώσεις για την Αθήνα για σήμερα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020.

«ART»
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

«ART» της Γιασμίνα Ρεζά στο Κορωπί

Πρόκειται για μία ξεκαρδιστική κωμωδία που όσο αυξάνεται το γέλιο, τόσο αυξάνεται και το βάθος του ψυχισμού των ηρώων. Εκεί οφείλεται άλλωστε η τεράστια επιτυχία που έχει σε όλα τα επίπεδα, ταξικά, πνευματικά, πολιτικά.
Ένα γέλιο που θα μας βοηθήσει να ακούσουμε για πρώτη φορά κάποιες χορδές της ψυχής μας. Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Θανάσης Κουρλαμπάς.
Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, 21:00
Ανοιχτό Θέατρο Πλατείας Δεξαμενής Κορωπί
Είσοδος ελεύθερη.
Οι ονομαστικές προσκλήσεις συμμετοχής (προϋπόθεση: αποδεικτικά ταυτότητας και κατοικίας λογ.νερού ή ηλεκτρικής ενέργειας) στις εκδηλώσεις απευθύνονται σε κατοίκους του Δήμου Κρωπίας θα διανέμονται από τις 19:30 (την ημέρα πραγματοποίησης κάθε εκδήλωσης), στη κύρια είσοδο στο ανοιχτό θέατρο της πλ.Δεξαμενής έως την ώρα έναρξης.

«Περιμένοντας τον Γκοντό»

«Περιμένοντας τον Γκοντό», του Σάμουελ Μπέκετ στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Το «Περιμένοντας τον Γκοντό», του Σάμιουελ Μπέκετ, παραμένει συγκλονιστικά επίκαιρο, μέσα στην αφοπλιστική του αλήθεια σχετικά με τη διαχρονική προσπάθεια του ανθρώπου να λύσει το αίνιγμα της ίδιας του της ύπαρξης. Παίζουν οι ηθοποιοί: Σπύρος Παπαδόπουλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Άρης Σερβετάλης, Ορφέας Αυγουστίδης, Άρης Κακλέας και Αγγελική Τρομπούκη.
Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, 21:00
Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η κράτηση θέσεων 2102478505 / 6936013476)

«Βάκχες»

«Βάκχες» του Ευριπίδη στο Κηποθέατρο Παπάγου

Οι «Βάκχες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία του Χήστου Σουγάρη, βραβευμένου με βραβείο Κάρολος Κουν, αποκτούν μία άλλη διάσταση, ακόμη και χωροταξικά. Μέσα σε μια παραμελημένη παιδική χαρά ζει και βασιλεύει ένα νεαρό αγόρι, ο Πενθέας. Εκεί καταφθάνει ο νέος θεός Διόνυσος με ομάδα πιστών με σκοπό να εδραιώσει τη λατρεία του στον παρηκμασμένο χώρο. Με την άφιξή του τα πάντα αποκτούν νέα υπερβατική και αχαλιναγώγητη πνοή.
Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, 20:30
Κηποθέατρο Παπάγου
Είσοδος ελεύθερη

Χρήστος Θηβαίος

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Χρήστος Θηβαίος στον Άγιο Δημήτριο

Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του, από τους «Συνήθεις Υπόπτους» και τον «Άμλετ της Σελήνης» έως το «Σιδερένιο νησί» και την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα, με τον τίτλο «Από τους κήπους των ψιθύρων».
Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, 20:30
Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου
Είσοδος ελεύθερη με πρόσκληση.
Οι προσκλήσεις θα διατίθενται στο κοινό, από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών (Αγίου Βασιλείου 83 – Δευτέρα έως Παρασκευή – Ώρες 9:00 – 15:00 – Τηλ.: 2109752030), από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, και μέχρι εξάντλησής τους.
Για την παραλαβή των προσκλήσεων θα ήταν επιθυμητή η προσφορά δύο τουλάχιστον βασικών ειδών τροφίμων μακράς διάρκειας ή φαρμάκων ή σχολικών ειδών ή ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Συσσιτίου – Φαρμακείου.
Εφόσον υπάρξουν αδιάθετες προσκλήσεις, θα διατίθενται μισή ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εκδήλωσης στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου.

ΑΘΛΗΣΗ

Άθληση στην 3η ηλικία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η άσκηση είναι το πιο δυνατό εργαλείο για την πρόληψη και θεραπεία χρόνιων παθήσεων, όπως διαβήτης, καρδιοπάθειες, παχυσαρκία. Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα άνω των 60 αλλά και νεότερα που υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις.
Από 2 έως 30 Σεπτεμβρίου
Τετάρτη 02, 09, 16, 23, 30/09
Παρασκευή 04, 11, 18, 25/09
Δευτέρα 07, 14, 21, 28/09
08.00-08.50 & 09.20-10.10
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

«Τζίλντα»

ΣΙΝΕΜΑ

Προβολή «Τζίλντα» στο Ιστορικό Αρχείο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς

Στο πλαίσιο του κινηματογραφικού αφιερώματος «Noir Classics», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς παρουσιάζει την ταινία Τζίλντα (Gilda), στον εξώστη του Ιστορικού Αρχείου του, στον Ταύρο. Στο Μπουένος Άιρες του 1945 ένας τυχοδιώκτης τζογαδόρος, ο Τζόνι Φάρελ γίνεται το δεξί χέρι του Μπάλιν Μάντσον, ενός ιδιοκτήτη λέσχης παράνομων παιχνιδιών. Μια μέρα ο Μάντσον επιστρέφει από ένα ταξίδι με τη Τζίλντα, την πανέμορφη νέα σύζυγό του. Είναι όμως φανερό πως ο Τζόνι και η Τζίλντα γνωρίζονται από παλιά.
Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, 21:00
Ιστορικό Αρχείο Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Απαραίτητη η κράτηση θέσης
Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ στο τηλ.: 210 3418051, Δευτ.-Παρ. 10:00-16:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFree city: 17 δωρεάν εκδηλώσεις αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b