MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 13 προτάσεις για την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020.

Μάριος Φραγκούλης
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Μάριος Φραγκούλης στο Ηρώδειο

Ο Μάριος Φραγκούλης, πιστός στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού του με το κοινό της Αθήνας στο Ηρώδειο, επιστρέφει με ένα νέο πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για τη βραδιά. Από τους Nino Rota, Nicola PIovani, Luciο Dalla, Michel Legrand και Cole Porter έως τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδώρακη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, την Ελένη Καραίνδρου και την Ευανθία Ρεμπούτσικα, περνώντας από τον βαθύ λόγο του Νίκου Γκάτσου, του Μάνου Ελευθερίου και της Λίνας Νικολακοπούλου.
Παρασκευή 11/9, 21:00
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
12-82€

Σταύρος Σιόλας, Ευτυχία Μητρίτσα, Ρένα Μόρφη, Πέννυ Μπαλτατζή στο City Garden Festival

Το City Garden Festival by Christmas Theater παρουσιάζουν τον Σταύρο Σιόλα και τις Ευτυχία Μητρίτσα, Ρένα Μόρφη και Πέννυ Μπαλτατζή σε μία συναυλία με τίτλο «Ταξιδιώτες του παντός», στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Γαλατσίου.
Παρασκευή 11/9, 21:00
10-20€
Christmas Theater, Λεωφόρος Βεΐκου 137, Γαλάτσι

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Ελένη Τσαλιγοπούλου και Bogaz Musique στο Αιθριο θέατρο Αμαρουσίου

H Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique ταξιδεύουν ξανά στην Ελλάδα και μας προσκαλούν σε μία σειρά συναυλιών, με τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και καινούργια τραγούδια. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020.
Παρασκευή 11/9, 20:30
10€
Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου, Λεωφόρος Κηφισίας 219

XatziFrageta the Band live στην Τεχνόπολη

Οι Χατζηφραγκέτα επιστρέφουν σε full band σύνθεση στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συναυλία και μέσω live streaming εδώ, με κόστος 3€.
Παρασκευή 11/9, 21:00
10-12€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Χρήστος Θηβαίος

Χρήστος Θηβαίος live στον Άγιο Δημήτριο

Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του, από τους “Συνήθεις Υπόπτους” και τον “Άμλετ της Σελήνης” έως το “Σιδερένιο νησί” και την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα, με τον τίτλο “Από τους κήπους των ψιθύρων”.
Παρασκευή 11/9, 20:30
Είσοδος ελεύθερη με πρόσκληση (πληροφορίες στο 2109752030)
Δημοτικό Στάδιο Αγ. Δημητρίου, Αγ. Δημητρίου και Θεομήτορος

ΘΕΑΤΡΟ

Περιμένοντας τον Γκοντό στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Με το έργο «Περιμένοντας τον Γκοντό», ο Σάμιουελ Μπέκετ διαπραγματεύεται την ανθρώπινη ύπαρξη με κατανόηση, και χιούμορ γράφοντας μια κωμωδία που παρωδεί την τραγωδία του ανθρώπινου είδους από την εμφάνισή του σ΄αυτό τον κόσμο μέχρι και σήμερα. Σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας. Πρωταγωνιστούν οι: Σπύρος Παπαδόπουλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αρης Σερβετάλης, Ορφέας Αυγουστίδης.
Παρασκευή 11/9, 21:00
Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η κράτηση θέσεων 2102478505 / 6936013476)

Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Λόφος Προφήτη Ηλία, Αχαρνές

Βάκχες

Βάκχες, του Ευριπίδη στο κηποθέατρο Παπάγου

Η παράσταση «Βάκχες», μια διαφορετική ανάγνωση πάνω στο αριστούργημα του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία του ανερχόμενου σκηνοθέτη Χρήστου Σουγάρη, ο οποίος τοποθετεί το «διονυσιακό» έργο σε μια παραμελημένη παιδική χαρά, επανέρχεται στα αθηναϊκά θέατρα τον Σεπτέμβριο. Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Κοψιδάς, Νίκος Καρδώνης, Δημήτρης Ήμελλος, Νίκη Σερέτη κ.α.
Παρασκευή 11/9, 20:30
Είσοδος ελεύθερη
Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Άλσος Παπάγου

Μήδεια, του Μποστ στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης

Στη Μήδεια, ο Μπόστ ξεκίνησε να γράψει ένα έργο βασισμένο στην ομώνυμη τραγωδία του Ευριπίδη και κατέληξε να μιλάει σε δεκαπεντασύλλαβο για μια γυναίκα στυγνή, κακούργα δολοφόνισσα, που έσφαξε τα παιδιά της επειδή ήτανε κάτι παλιόπαιδα που δεν παίρνανε τα γράμματα και δεν θέλανε να δουλέψουν. Σαν να μην της έφταναν όλα αυτά είχε κι έναν άντρα, τον Ιάσωνα, που την κεράτωνε από πάνω με μία καλόγρια! Η διασκευή, η απόδοση στίχων και η σκηνοθεσία είναι του Νικορέστη Χανιωτάκη.
Παρασκευή 11/9, 21:00
10-15€
Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», Γαρδίκη & Σμόλικα

ART, της Γιασμίνα Ρεζά στο Κορωπί

Το Art, η πανέξυπνη κωμωδία της Γιασμίνα Ρεζά, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Θανάση Τσαλταμπάση και Θανάση Κουρλαμπά, επιστρέφει μετά την καλοκαιρινή της περιοδεία, στην Αττική.
Παρασκευή 11/9, 21:00
Είσοδος ελεύθερη
Ανοιχτό θέατρο Πλατείας Δεξαμενής, Κορωπί

Ο κήπος, του Bruce Gooch στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Δύο μοναχικοί άνθρωποι συναντιούνται σε μια προσπάθεια να γεφυρώσουν δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους και να βρουν, ο καθένας με τον τρόπο του, τη σωτηρία. Η διαδρομή που πρέπει να διανύσουν είναι μεγάλη. Με τον Στέλιο Μάινα και την Κάτια Σπερελάκη, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά.
Παρασκευή 11/9, 21:00
5-8€
Άλσος Νέας Σμύρνης

Πέρσες, απο το Εθνικό Θέατρο στο Σχολείον της Αθήνας «Ειρήνη Παππά»

Η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, «Πέρσες», η ιστορική τραγωδία του Αισχύλου για την ήττα των Περσών στη ναυμαχία της Σαλαμίνας, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και σε θέατρα της περιφέρειας, ολοκληρώνει το κύκλο της περιοδείας της  σε ανοιχτά θέατρα της Αττικής. Πρωταγωνιστούν: Λυδία Κονιόρδου, Νίκος Καραθάνος, Αργύρης Ξάφης, Αργύρης Πανταζάρας.
Παρασκευή 11/9, 21:00
14-18€
Σχολείον της Αθήνας «Ειρήνη Παππά», Πειραιώς 52, Νέο Φάληρο

Διεθνές Δίκτυο Θεάτρου Ντοκιμαντέρ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Διεθνές Δίκτυο Θεάτρου Ντοκιμαντέρ στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων

Η πρώτη συνάντηση του Διεθνούς Δικτύου Θεάτρου Ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθεί στο Σεράφειο δήμου Αθηναίων, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων. Εκεί, για τρεις μέρες, θα συναντηθούν δημιουργοί του είδους, σπουδαστές, μελετητές, θεωρητικοί και όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το ιδιαίτερο αυτό είδος θεάτρου, για να συμμετάσχουν σε εργαστήρια, συζητήσεις, παρουσιάσεις και στρογγυλά τραπέζια. Το αναλυτικό πρόγραμμα του «Meeting Event» βρίσκεται στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του ΔΔΘΝ.
Παρασκευή 11/9, 11:00 – 20:30
Είσοδος ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής

Σεράφειο δήμου Αθηναίων, Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη

Τζίλντα

ΣΙΝΕΜΑ

Προβολή «Τζίλντα» στο Ιστορικό Αρχείο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς

Στο πλαίσιο του κινηματογραφικού αφιερώματος «Noir Classics», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει την ταινία Τζίλντα (Gilda), σε σκηνοθεσία Charles Vidor, στον εξώστη του Ιστορικού Αρχείου του, στον Ταύρο.
Παρασκευή 11/9, 21:00
Είσοδος ελεύθερη, για κρατήσεις στο 210 3418051
Ιστορικό Αρχείο Πολ Ιδρ. Ομίλου Πειραιώς, Δωρίδος 2 και Λεωφόρος Ειρήνης 14

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b