MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 7 προτάσεις για την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου

Θέατρο, συναυλίες – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020.

Σταύρος Ξαρχάκος
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Η μουσική παράσταση του Σταύρου Ξαρχάκου, «5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν» θα παρουσιαστεί για δεύτερη φορά στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, μετά την περσινή sold-out βραδιά. Μία παράσταση-ύμνος στις σημαντικότερες στιγμές της νεότερης μουσικής ιστορίας, που αποτελείται από εμβληματικά τραγούδια που παρουσιάζονται από τον Μαέστρο με τρόπο αριστουργηματικό. Ένα σπάνιο ταξίδι ήχων και συναισθημάτων στα μουσικά έργα του ιδίου, καθώς και του Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη και Μάρκου Βαμβακάρη.
Τρίτη 8/9, 21:00
15-70€
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Νίκος Πορτοκάλογλου και Στάθης Δρογώσης στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με τον τραγουδοποιό Στάθη Δρογώση, την Αγάπη Διαγγελάκη και τον Βύρωνα Τσουράπη, δημιούργησαν μία…μουσική παρέα που θα μας ταξιδέψει μ’ ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει μια αναδρομή σε όλη την πορεία του καλλιτέχνη από τους «Φατμέ» μέχρι σήμερα, με δυναμικές νέες διασκευές κλασικών τραγουδιών. Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ «Ιωνικές Γιορτές» του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Τρίτη 8/9, 21:00
5-8€
Άλσος Νέας Σμύρνης

Εισβολέας

Ο Εισβολέας στην Τεχνόπολη

Ηλίας, Εισβολέας, Λιάκος, Είσβο. Μετά από είκοσι χρόνια, τα πολλά «πρόσωπα» ενός από τους κορυφαίους Έλληνες rappers, δεν χρειάζονται συστάσεις. Όπως λέει κι ο ίδιος, η μουσική είναι μία και δεν έχει όρια, γι’ αυτό και από το 2010 ξεκινά να παντρεύει την hip hop με το μπουζούκι και τον μπαγλαμά και μας συστήνει το ραπ-μπέτικο. Το Ώπα λαλα, η Μπανιστηρτζού, το Μπαχαλιάζομαι και άλλα, ξεσηκώνουν το κοινό σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση και θεμελιώνουν το crossover της ελληνικής μουσικής με το ραπ.
Τρίτη 8/9, 21:00
12€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

ΘΕΑΤΡΟ

Αντιγόνη, του Σοφοκλή στο Βεάκειο

Αντιγόνη του Σοφοκλή, που σκηνοθέτησε ο Θέμης Μουμουλίδης και παρουσιάζεται σε ανανεωμένη εκδοχή από τον σκηνοθέτη, επανέρχεται στην Αττική τον Σεπτέμβριο. Η Ιωάννα Παππά ερμηνεύει την Αντιγόνη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου τον Κρέοντα, πλαισιωμένοι από μια εξαιρετική ομάδα νέων ηθοποιών, σε μια παράσταση που ξεχώρισε για τις ερμηνείες και τη σκηνοθετική μινιμαλιστική της προσέγγιση.
Τρίτη 8/9, 21:00
14€, 17€
Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς

Ο κήπος

Ο κήπος, του Bruce Gooch στην Ηλιούπολη

Δύο μοναχικοί άνθρωποι συναντιούνται σε μια προσπάθεια να γεφυρώσουν δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους και να βρουν, ο καθένας με τον τρόπο του, τη σωτηρία. Η διαδρομή που πρέπει να διανύσουν είναι μεγάλη. Μία παράσταση σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά με τους Στέλιο Μάινα και Κάτια Σπερελάκη. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού 2020.
Τρίτη 8/9, 20:30
13-15€
Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», Γαρδίκη & Σμόλικα

Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα), με την Κατερίνα Βρανά στο Θέατρο Πέτρας

Στο stand-up show της «Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)», η Κατερίνα Βρανά μιλά για όλα: Για Μαλαισιανούς, Άγγλους κι Έλληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικούς φυσικοθεραπευτές. Για το πώς η κορτιζόνη αντικαθιστά το μπότοξ, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά ένα σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια και για πολλά άλλα!
Τρίτη 8/9, 21:00
12-15€
Θέατρο Πέτρας, Τέρμα Λεωφόρου 25ης Μαρτίου και Σουλίου, Πετρούπολη

Ο Αμερικάνος, του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στο Κηποθέατρο Παπάγου

Μια ιδιαίτερη θεατρική μεταφορά του ομώνυμου κλασικού διηγήματος του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, για έναν ηθοποιό κι έναν μουσικό. Ο «Αμερικάνος» είναι μια ιστορία αγάπης και ξενιτιάς, που θα μπορούσε να είναι η ιστορία κάθε μετανάστη. Ίδια κι απαράλλαχτη με αμέτρητα προσωπικά και οικογενειακά δράματα, που γνώρισε η Ελλάδα εκείνης της εποχής, αλλά και κάθε εποχής. Στην σκηνοθεσία και ερμηνεία ο Θανάσης Σαράντος και μουσικός επί σκηνής ο Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης.
Τρίτη 8/9, 20:30
12-15€
Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Άλσος Παπάγου

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b