MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
PHOTO STORIES

Ζευγάρι γιορτάζει την 60ή επέτειο γάμου του, με μια…ιδιαίτερη φωτογράφιση

Ο 88χρονος Μάρτιν και η 81χρονη Λουσίλ συναντήθηκαν πρώτη φορά στα 20, σήμερα γιορτάζουν 60 χρόνια μαζί και μοιράζονται το μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο που αντέχει στα χρόνια.

Φωτογραφία: Katie Autry
Monopoli Team

Έξι δεκαετίες μαζί

Ο Μάρτιν και η Λουσίλ Στόουν συναντήθηκαν πρώτη φορά όταν ήταν 20 και τώρα γιορτάζουν 60 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι, που είναι 88 και 81 ετών αντίστοιχα, αποφάσισε να τιμήσει τις έξι δεκαετίες που πέρασαν μαζί, με μια εκπληκτική φωτογράφιση σε κήπο της Νεμπράσκα, όπου φορούν τα πρωτότυπα γαμήλια ρούχα τους.

Φωτογραφία: Katie Autry

Ο Μάρβιν φοράει ένα κομψό σμόκιν, ενώ η Λουσίλ φοράει ένα πανέμορφο φόρεμα με δαντέλα που έφτιαξε η ίδια. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το 1960 σε μια μικρή λουθηρανική εκκλησία της Νεμπράσκα. Ο Μάρβιν τότε ήταν σχεδόν 29 ετών, ενώ η Λουσίλ ήταν 22 ετών.

Φωτογραφία: Katie Autry

Ο Μάρβιν λέει ότι οι ομοιότητες τους έχουν κάνει τις τελευταίες δεκαετίες ευκολότερες. «Δεν συμφωνούμε πάντα, αλλά έχουμε ένα κοινό σημείο που μας κατευθύνει όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε ο Μάρβιν. «Είχαμε παρόμοιες αξίες και, δεν ξέρω, ποτέ δεν σκεφτήκαμε το ενδεχόμενο να χωρίσουμε. Είχαμε καυγάδες. Είχαμε διαφωνίες, αλλά στα σημαντικά πράγματα σκεφτόμαστε το ίδιο», επισημαίνει η Λουσίλ.

Φωτογραφία: Katie Autry

Το ζευγάρι μοιράστηκε επίσης το μυστικό για έναν διαρκή και πετυχημένο γάμο. Η Λουσίλ καταλήγει: «Πορευτείτε με αυτά που έχετε και μην περιμένετε να έχετε ό,τι θέλετε. Επικεντρωθείτε στις ανάγκες του γάμου σας και συνεχίστε να έχετε πίστη, διατηρήστε μια θετική στάση και κάντε το καλύτερο δυνατό».

Φωτογραφία: Katie Autry

Πηγή: Metro.co.uk

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b