MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

VMAs 2020: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Οι 8 πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των VMAs που «τράβηξαν» όλα τα βλέμματα και θα συζητούνται για καιρό.

Lady Gaga
Monopoli Team

Οι εμφανίσεις στα φετινά VMA βραβεία, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 30 Αυγούστου 2020, ήταν πολλές και τράβηξαν τα βλέμματα. Χαρακτηρίστηκαν από πολύ στυλ, λάμψη, πρωτοτυπία και ιδιαιτερότητα. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές εμφανίσεις που ξεχώρισαν.

Η Lady Gaga με Christopher John Rogers και ιδιαίτερες μάσκες προσώπου

Η Lady Gaga για άλλη μία φορά προκάλεσε και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, που δεν απογοητεύουν ποτέ. Συγκεκριμένα την είδαμε να φοράει δημιουργίες του Christopher John Rogers, AREA, Valentino, Iris van Herpen, Candice Cuoco και πολλών άλλων γνωστών σχεδιαστών. Βεβαίως, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να σχολιάσουμε τις…πρωτότυπες μάσκες προσώπου Maisonmet, Lance V Moore και άλλων.

Η Joey King με Versace

Η πολύ όμορφη και γνωστή ηθοποιός Joey King εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μίνι φόρεμα Versace και κόκκινες γόβες, που, σίγουρα, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ο Machine Gun Kelly στα ροζ

Άλλη μία εμφάνιση που προκάλεσε τις εντυπώσεις ήταν αυτή του μουσικού, Machine Gun Kelly. Ξεχώρισε για το ροζ σύνολό του και τις λεπτομέρειες από πέρλες στον λαιμό του.

Η Doja Cat με Versace

Η Doja Cat, που απέσπασε και το βραβείο «Καλύτερη Νέα Καλλιτέχνις» της χρονιάς εμφανίστηκε με ένα άκρως θηλυκό και εντυπωσιακό φόρεμα Versace.

Η Miley Cyrus με φόρεμα Mugler

Η Miley Cyrus κατάφερε, για ακόμη μία χρονιά, να συζητηθεί και να εντυπωσιάσει με την ενδυματολογική της επιλογή. Το φόρεμα της ήταν Mugler και της ταίριαζε απόλυτα.

Η Nicole Richie με φόρεμα Cong Tri

Μία εμφάνιση που ήταν αδύνατο να μην συμπεριληφθεί στις καλύτερες του κόκκινου χαλιού, ήταν της Nicole Richie. Η ίδια εμφανίστηκε με ένα νέον πράσινο, Cong Tri φόρεμα.

Η Bella Hadid με αέρα 90s

Το μοντέλο λατρεύει στο στυλ των 90s και αυτό αποδείχτηκε ακόμη μία φορά στη χθεσινή ξεχωριστή και εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Η «οικοδέσποινα» Keke Palmer

Και φυσικά, από τη λίστα, δεν θα μπορούσε να λείπει η «οικοδέσποινα» των βραβείων, Keke Palmer. Το μίνι, στενό και όμορφο φόρεμά της τράβηξε την προσοχή και «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b