MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΉ

Η Γενεύη προσφέρει στους τουρίστες κουπόνια αξίας 100 δολαρίων

Μία πρωτότυπη ιδέα είχαν στην Γενεύη της Ελβετίας για να προωθήσουν τον τουρισμό στην πόλη τους εν μέσω κορονοϊού.

Γενεύη, Ελβετια
Γενεύη, Ελβετια
Monopoli Team

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας, η Γενεύη, χαρίζει… 100 δολάρια στο όνομα του τουρισμού! Πρόκειται για μία νέα ιδέα του Γραφείου Τουρισμού της πόλης, σε μία προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες.

Όταν ένας επισκέπτης, λοιπόν, κλείσει τουλάχιστον δύο νύκτες σε ξενοδοχείο της Γενεύης, παίρνει αμέσως ένα κουπόνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φαγητό, ποτό και εξερεύνηση της ιστορικής Ευρωπαϊκής πόλης.

Το κουπόνι, που ονομάζεται “The Geneva Gift Card”, είναι αξίας 109 δολαρίων (93€) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία σειρά από δραστηριότητες, σε πάνω από 60 ξενοδοχεία, 15 εκδρομές και 80 εστιατόρια

Στο κουπόνι περιλαμβάνεται μέχρι και εστιατόρια με αστέρια Μισελίν, αλλά και ένα τουρ στο διάσημο εργοστάσιο σοκολάτας της πόλης.

Οι επισκέπτες δικαιούνται ένα κουπόνι ανά δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ οι κάρτες-κουπόνια δίνονται στο check-in του ξενοδοχείου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και τις 31 Δεκέμβρη του φετινού χρόνου.

Βέβαια, η χώρα απαιτεί από τους επισκέπτες των χωρών “υψηλού κινδύνου” να μπαίνουν σε καραντίνα δέκα ημερών μετά την άφιξη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Greece From Home»: Η online πλατφόρμα που μάς ταξιδεύει στην Ελλάδα από το σπίτι12.09.2018

Και φυσικά η Γενεύη δεν είναι η μόνη πόλη που προσπαθεί να προωθήσει τον τουρισμό της εν μέσω της πανδημίας. Η Σικελία στην Ιταλία προσφέρθηκε να πληρώσει τα μισά αεροπορικά εισιτήρια και το ένα τρίτο της τιμής του ξενοδοχείου σε όποιον τουρίστα θελήσει να επιλέξει την πόλη για τις διακοπές του.

Πηγή: Insider

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b