MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Τζον Τραβόλτα χορεύει με την κόρη του στη μνήμη της Κέλι Πρέστον

Ο Τζον Τραβόλτα δημοσίευσε ένα βίντεο που χορεύει με την κόρη του, για να τιμήσει την γυναίκα του, που πέθανε από καρκίνο, πριν από έναν μήνα.

Monopoli Team

Ο Τζον Τραβόλτα και η κόρη του Έλα, μοιράστηκαν έναν χορό την Παρασκευή 21 Αυγούστου, στη μνήμη της πρώην συζύγου του Κέλι Πρέστον.

Η ηθοποιός, γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες «Twins» και «Jerry Maguire», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, τον περασμένο μήνα, μετά από μια διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέθανε η ηθοποιός Κέλι Πρέστον, η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα12.09.2018

Ο Τραβόλτα ανέβασε το σχετικό βίντεο στο λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας: «Η κόρη μου Έλα και εγώ χορεύουμε στη μνήμη της μαμάς. Ένα από τα αγαπημένα πράγματα της Κέλι που έκανε μαζί μου».

Όταν ανακοίνωσε τον θάνατο της συζύγου του τον Ιούλιο, ο Τραβόλτα ανέφερε: «Θα θυμόμαστε πάντα την αγάπη και τη ζωή της Κέλι. Θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να είμαι εκεί για τα παιδιά μου που έχουν χάσει τη μητέρα τους, οπότε συγχωρήστε με εκ των προτέρων αν δεν ακούσετε νέα από μας για λίγο».

Η Κέλι Πρέστον και ο Τζον Τραβόλτα είχαν τρία παιδιά μαζί: την 20χρονη Έλα, τον 9χρονο Μπέντζαμιν και τον Τζετ, που πέθανε από επιληπτική κρίση το 2009, σε ηλικία 16 ετών.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b