MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πέθανε η ηθοποιός Κέλι Πρέστον, η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα

Η ηθοποιός έχασε την μάχη με τον καρκίνο του στήθους και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών.

Monopoli Team

Η ηθοποιός Κέλι Πρέστον, που εμφανίστηκε στις ταινίες «Mischief», «Twins» και «Jerry Maguire», έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του στήθους, σε ηλικία 57 ετών.

Η ανακοίνωση του συζύγου της, Τζον Τραβόλτα

Ο επί 29 χρόνια σύζυγος και πατέρας των τριών παιδιών της, Τζον Τραβόλτα ανακοίνωσε την δυσάρεστη είδηση μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Η Κέλι Πρέστον με τον Τζον Τραβόλτα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Πρέστον διαγνώστηκε με καρκίνο πριν δύο χρόνια και έφυγε από την ζωή, την Κυριακή 12 Ιουλίου.

«Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου, Κέλι, έχασε τη διετή μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Έκανε έναν θαρραλέο αγώνα με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών… Θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να είμαι εκεί για τα παιδιά μου που έχασαν τη μητέρα τους, οπότε συγχωρήστε με εκ των προτέρων αν δεν έχετε νέα από εμάς για λίγο», έγραψε ο Τραβόλτα στο Instagram.

View this post on Instagram

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Τι είπε η κόρη της, Έλα Τραβόλτα

Η κόρη της Έλα δημοσίευσε επίσης ένα αφιέρωμα στο Instagram, γράφοντας: «Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν τόσο θαρραλέο, ισχυρό, όμορφο και στοργικό άνθρωπο όπως εσύ. Σε ευχαριστώ που ήσουν εκεί για εμένα. Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου. Σε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου και σε ευχαριστώ που έκανες αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Έκανες τη ζωή τόσο όμορφη και ξέρω ότι θα συνεχίσεις να το κάνεις πάντα. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ μαμά».

Η Κέλι Πρέστον με τον Τζον Τραβόλτα και τα παιδιά τους:

View this post on Instagram

Happy Father’s Day to the best one I know, we love you ??

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on

Η καριέρα στο Χόλιγουντ

Γεννημένη στην Χονολουλού της Χαβάης, ως Κέλι Καμαλελέουα Σμιθ, άλλαξε αργότερα το όνομά της για να ξεκινήσει καριέρα στο Χόλιγουντ, ως ηθοποιός.

Η Κέλι Πρέστον έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην ταινία «Twins», που έπαιξε δίπλα στον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και τον Ντάνι Ντε Βίτο, στο «Jerry Maguire», που είχε τον ρόλο της αρραβωνιαστικιάς του Τομ Κρουζ και στο «For Love of the Game», που συμπρωταγωνίστησε με τον Κέβιν Κόστνερ. Επίσης, εμφανίστηκε στο πολύ γνωστό τραγούδι και βίντεο κλιπ των Maroon 5, «She Will Be Loved».

Η Κέλι Πρέστον στο «Jerry Maguire»

Η γνωριμία με τον Τζον Τραβόλτα

Ο Τραβόλτα και η Πρέστον γνωρίστηκαν στο σετ της ταινίας του 1987, «Οι ειδικοί». Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Παρίσι το 1991, ενώ η Πρέστον είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις της, ότι είχε ένα προαίσθημα όταν είδε την αφίσα για το «Grease» σε ηλικία 16 ετών, πως μια μέρα θα παντρευόταν τον Τραβόλτα.

Ο τραγικός θάνατος του πρωτότοκου γιου τους

Η Πρέστον είναι το δεύτερο μέλος της οικογένειας Τραβόλτα που φεύγει από τη ζωή, καθώς το ζευγάρι είχε χάσει τον πρωτότοκο γιο του Τζετ, το 2009, σε ηλικία μόλις 16 ετών, μετά από επιληπτική κρίση, όσο βρίσκονταν στις Μπαχάμες για διακοπές.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b