MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
BEAUTY TIPS

5 έξυπνα beauty tips που θα ακολουθήσετε φέτος το καλοκαίρι

5 χρήσιμα και έξυπνα beauty tips που θα πρέπει να ακολουθήσετε και εσείς φέτος το καλοκαίρι, αλλά και κάθε καλοκαίρι.

Monopoli Team

Για εμάς τις γυναίκες, η κάθε εποχή σημαίνει και διαφορετική διαχείριση ζητημάτων ομορφιάς. Η αλλαγή του καιρού δημιουργεί καινούριες ανησυχίες και την ανάγκη για διαφορετική διαχείριση του δέρματος μας και όχι μόνο. Παρακάτω σας δίνουμε 5 σημαντικά beauty tips που θα σας φανούν χρήσιμα για όλο το καλοκαίρι.

#1 Αντηλιακό

Το αντηλιακό, είτε προσώπου είτε σώματος, είναι ο καλύτερος μας φίλος για τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να το εφαρμόζουμε, όχι μόνο, στη παραλία αλλά και σε εξόδους μας. Η φωτογήρανση και άλλα προβλήματα στο δέρμα μας, είναι σίγουρα κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε. Προτιμήστε αντηλιακά με υψηλό δείκτη προστασίας.

#2 Η σωστή απόχρωση στο make up

Άλλη μία σημαντική συμβουλή είναι να αλλάξετε τον τόνο στη βάση σας ή στο κονσίλερ που χρησιμοποιείτε από εκείνα του χειμώνα. Το καλοκαίρι το δέρμα σας μαυρίζει, φαίνεται ηλιοκαμμένο και οι πιθανότητες λένε πως η χειμωνιάτικη βάση σας δεν σας κάνει πια. Δώστε, λοιπόν, μεγάλη προσοχή στην επιλογή του μακιγιάζ σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

#3 Το κατάλληλο σαμπουάν

Προτιμήστε σαμπουάν που προστατεύουν τα μαλλιά σας από την ακτινοβολία του ήλιου. Οι ακτίνες του ήλιου και η συνεχής έκθεση σε αυτόν, μπορούν να φθείρουν τα μαλλιά σας και να εξασθενίσουν το χρώμα τους. Δεν είναι μόνο τα ξανθά μαλλιά που χρειάζονται περιποίηση και τόνωση, αυτό ισχύει για κάθε χρώμα μαλλιού.

#4 Ξυραφάκι με λάδι

Καλοκαίρι και το ξύρισμα αποτελεί μία συχνή συνήθεια, που όμως απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Μία χρήσιμη συμβουλή θα ήταν μετά από κάθε χρήση να του ρίχνετε λίγο λαδάκι. Με αυτό τον τρόπο δεν θα σκουριάσει έυκολα και θα αποφύγετε πιθανή μόλυνση.

 #5 Χρήση primer

Το καλοκαίρι με τις τόσο υψηλές θερμοκρασίες το μακιγιάζ μας χαλάει αρκετά εύκολα. Υπάρχει όμως ένα μυστικό για να αποφύγετε αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία και να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας φρέσκο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πριν βαφτείτε, εφαρμόστε primer. Θα σταθεροποιήσει το μακιγιάζ σας, το οποίο θα διατηρηθεί αναλλοίωτο για αρκετές ώρες.

[readmorebox

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b