MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ATZENTA

Τι να δούμε σήμερα; 3 προτάσεις για την Τρίτη 11 Αυγούστου

Θέατρο, εκδηλώσεις – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 11 Αυγούστου 2020.

Πέρσες, του Αισχύλου
Πέρσες, του Αισχύλου
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Πέρσες, του Αισχύλου στο Υπαίθριο Θέατρο Αττικού Άλσους

Οι Πέρσες (472 π.Χ) είναι το παλαιότερο πλήρες δράμα που σώζεται στις μέρες μας και ταυτόχρονα ένα ιστορικό ντοκουμέντο για τη σημαντικότερη σύγκρουση της δεύτερης περσικής εισβολής στην Ελλάδα, τη ναυμαχία της Σαλαμίνας. Μία από τις πιο καθοριστικές μάχες στην ιστορία της ανθρωπότητας, αποτελεί το θέμα της τραγωδίας του Αισχύλου, ο οποίος πήρε μέρος σ’ αυτήν.
Τρίτη 11 Αυγούστου, 21:00
Είσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική κράτηση θέσεων
Υπαίθριο Θέατρο Αττικού Άλσους, Περιφερειακός Πολυγώνου-Γαλατσίου

Το Δάνειο

Το Δάνειο

Το Δάνειο, στο Θέατρο Χυτήριο

Ξέφρενος ρυθμός, διασκεδαστικές ατάκες, ανατροπές συνθέτουν την απολαυστική κι επίκαιρη κωμωδία του Τζόρντι Γκαλθεράν, που εμπνέεται από το υπαρξιακό αδιέξοδο που γεννά η σύγχρονη χρηματοπιστωτική κρίση, ενώ με τρόπο καυστικό κλείνει το μάτι στην «ευρηματικότητα» του ανθρώπου απέναντι στο επείγον της επιβίωσης. Στους δύο ήρωες του έργου απολαμβάνουμε τον Σωτήρη Χατζάκη και τον Δημήτρη Μυλωνά, που υπογράφει και την σκηνοθεσία.
Τρίτη 11 Αυγούστου, 21:00
Από 12€
Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Αθήνα

Διάλεξε

Διάλεξε

Διάλεξε, στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη

Πρόκειται για μια ευφυή φαρσοκωμωδία που σκιαγραφεί τα καθημερινά προβλήματα, τους έρωτες και τους καβγάδες του μικρόκοσμου της νύχτας. Ο Γκολντόνι γράφει μια κωμωδία και διαμορφώνει ένα κείμενο με καταιγιστικούς ρυθμούς, άφθονο γέλιο και φρεσκάδα.
Τρίτη 11 Αυγούστου, 21:30
10€ – 15€
Θερινό θέατρο Λαμπέτη, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b