MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι 15 πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις που έχουν γίνει ποτέ για ταινία του Χόλιγουντ

Όταν οι αγαπημένοι μας σταρ του Χόλιγουντ γίνονται… άλλοι άνθρωποι (ή πλάσματα) για να ενσαρκώσουν τους ρόλους τους.

Monopoli Team

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς κατάφεραν να το επιτύχουν αυτό; Από την προσθετική έως τη βαφή σώματος, ρίχνουμε μια ματιά στο παρασκήνιο που μετατρέπει τους ηθοποιούς σε αυτούς τους διάσημους χαρακτήρες.

#1 Από τον Ryan Reynolds στον Deadpool

Τα μαλλιά του ήταν κολλημένα κάτω από ένα φαλακρό καπάκι. Στη συνέχεια ζωγράφισαν όλες τις γραφικές λεπτομέρειες, όπως φλέβες και βλάβες. Ο Ρέυνολντς είχε εννέα επίπεδα σιλικόνης στο κεφάλι του.

#2 Από Johnny Depp σε Mad Hatter

Ένα περίεργο -και όχι τόσο fun- fact είναι αυτό που ο Depp εξήγησε ως The Hatter’s Disease που προκαλείται από τοξικές χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για να κολλήσουν τα καπέλα μαζί. Η ασθένεια προκαλούσε σε μερικούς διαταραχές προσωπικότητας.

#3 Από Angelina Jolie σε Evelyn

Στην ταινία, η Angelina Jolie κρύβει την ταυτότητα του χαρακτήρα της μεταμορφώνοντας σε άντρα. Είχε καλέσει τον γιο της στα γυρίσματα και δεν την κατάλαβε ούτε ο ίδιος μέχρι που τον φώναξε με το όνομα του.

#4 Από την Naomi Grossman στη Pepper

Η Naomi Grossman παρουσίασε την Pepper στο American Horror Story και η μεταμόρφωσή της ήταν πραγματικά απίστευτη. Η Γκρόσμαν αγάπησε τη διαδικασία παρόλο που χρειάστηκε χρόνος για να ολοκληρωθεί.

#5 Από Johnny Depp σε James “Whitey” Bulger

Για την ταινία Black Mass, ο Johnny Depp μετατράπηκε στον Ιρλανδό-Αμερικανό μαφιόζο, James “Whitey” Bulger. Σε όλη την ταινία, ο χαρακτήρας του Depp έπρεπε να μετατραπεί σε διάφορα στάδια της ζωής του.

#6 Από τον Steve Carell στον James Du Pont

Για την μεταμόρφωση του Στιβ Καρέλ εφάρμοσαν μια προσθετική μύτη και ψέκασαν το πρόσωπό του για να του δώσουν ένα αποχρωματισμένο αποτέλεσμα. Η ομάδα μακιγιάζ πρόσθεσε σημεία ηλικίας, φακίδες και βλάβη από τον ήλιο για να αλλάξει το δέρμα του. Είχε επίσης ψεύτικα δόντια.

#7 Από Richard Armitage σε Thorin

Ο Richard Armitage έπρεπε να καθίσει στην καρέκλα μακιγιάζ για τρεις ώρες για να μεταμορφωθεί στον αρχηγό των νάνων, Thorin, στο The Hobbit. Άλλαξαν εντελώς τη δομή ολόκληρου του κεφαλιού για να πάρουν το πιο λεπτομερές τελικό αποτέλεσμα.

#8 Από τον Eddie Murphy στον Saul

Κάθε εκατοστό του δέρματος του Έντι Μέρφι καλύπτεται από προσθετικά από τον καλλιτέχνη μακιγιάζ Rich Baker. Ο Μέρφι έπαιξε πολλούς χαρακτήρες στην ταινία, αλλά αυτή ήταν η πιο εντυπωσιακή του μεταμόρφωση.

#9 Από Kelly Stables σε Samara

Το ύψος της (1,5 μέτρα) την βοήθησε να μοιάζει με νεαρή κοπέλα. Δεν θα την αναγνωρίζατε ποτέ όμως με αυτά τα χέρια, τα πόδια, το πρόσωπο και το λαιμό της, που ήταν καλυμμένα με προσθετικά. Δημιουργήθηκαν για να μοιάζουν με δέρμα που είχε μείνει στο νερό για πολύ καιρό.

#10 Από τον Ralph Fiennes στον Voldemort

Φυσικά χρησιμοποιήθηκε πολύ μακιγιάζ για να δημιουργηθεί αυτό το ημιδιάφανο δέρμα του Βόλντεμορτ , ενώ η μύτη επεξεργάστηκε ψηφιακά. Παρ’ όλ’ αυτά, το αποτέλεσμα άξιζε αφού ο “You Know Who” είναι ένας από τους πιο ανατριχιαστικούς κακούς που έχουμε δει σε ταινία.

#11 Από Jim Carrey σε Grinch

Όλο το πρόσωπό του έπρεπε να καλυφθεί με προσθετικά ώστε να αλλάξουν τη δομή του προσώπου του. Ο επικεφαλής καλλιτέχνης μακιγιάζ για την ταινία, Richard Baker, είπε ότι ξεκινούν καθαρίζοντας το δέρμα, έτσι ώστε η κόλλα να κολλήσει. Στη συνέχεια εφαρμόζονται τα προσθετικά και μετά το πράσινο στρώμα βάσης. Μετά το βασικό στρώμα, προστέθηκαν κίτρινα και μωβ χρώματα για να δώσουν στο μακιγιάζ μεγαλύτερη διάσταση. Το τελευταίο βήμα ήταν τα μαλλιά για να τελειώσει την εμφάνιση.

#12 Από Gary Oldman σε Winston Churchill

Το μακιγιάζ αυτό απαιτούσε τέσσερις ώρες, κατά τις οποίες ο Oldman έπρεπε να παραμείνει ακίνητος στην καρέκλα του!

#13 Από Margot Robbie σε Queen Elizabeth I

Κάθε μέρα χρειαζόταν τέσσερις ώρες για να μπει στο χαρακτήρα της η Μαργκό Ρόμπι. Ξεκινούσε κρύβοντας τα μαλλιά της σε ένα σκουφάκι, ενώ μετά φορούσε την περούκα. Η Ρόμπι είπε ότι το πιο γρήγορο μέρος ήταν το λευκό μακιγιάζ, το ρουζ, τα φρύδια και τα χείλη.

#14 Από τον Bill Skarsgård στον Pennywise

Ο σκηνοθέτης Andy Muschetti ήθελε ο κλόουν να έχει περισσότερα παιδικά χαρακτηριστικά, έτσι πρόσθεσαν προσθετικά για να δώσουν στα μάγουλα του Skarsgård μια πληρέστερη εμφάνιση. Φορούσε ψεύτικα δόντια και κίτρινους φακούς επαφής για να προσθέσει στη δαιμονική εμφάνιση.

 #15 Από Robin Williams σε Mrs. Doubtfire

Ο αγαπημένος Ουίλιαμς φορούσε βαριά προσθετικά που χρειάστηκαν τρεις έως τέσσερις ώρες για να εφαρμοστούν. Φορούσε οκτώ στρώματα λατέξ αφρού στο κεφάλι του, και όλα φτιάχνονταν φρέσκα κάθε εβδομάδα που είχαν γυρίσματα.

Πηγή: dailybee

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b