MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση: Ταξιδεύει στα φεστιβάλ της Ελλάδας με πέντε ελληνικές παραγωγές

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξωστρέφεια», ταξιδεύει ανά την ελληνική επικράτεια, από τις 7 Αυγούστου 2020, με παραστάσεις χορού, κουκλοθεάτρου, εκπαιδευτικές δράσεις και εργαστήρια.

Ωνάση
«Μικρός Οδηγός για Υποψήφιους Σκοινοβάτες» | Φωτογραφία: Stavros Habakis
Monopoli Team

Καβάλα

Cosmopolis Festival

Άρης Δρουκόπουλος & Γιάννης Κοτσώνης, εργαστήριο «DIY – Φτιάχνουμε τα δικά μας μουσικά όργανα»

Φωτογραφία: Leonidas Panagopoulos

27, 28, 29, 30 Αυγούστου | 18:30 | Συμμετοχική Δράση στο Πάρκο Φαλήρου
Για παιδιά 10-13 ετών

Λίγα λόγια για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Φτιάξ’ το μόνος/μόνη σου: Αυτό ακριβώς σημαίνει το DIY (Do It Yourself), και κάπως έτσι ξεκινά ένα δημιουργικό μουσικό εργαστήριο για παιδιά από 10 έως 13 ετών. Μαζί με καλλιτέχνες, τα παιδιά σχεδιάζουν και κατασκευάζουν αυτοσχέδια μουσικά όργανα και όλη η ομάδα γίνεται μια μπάντα.

Βρίσκουν παλιές συσκευές στο σπίτι και τις «πειράζουν», γίνονται κατασκευαστές και τεχνικοί, ανακατεύονται με ηλεκτρονικά κυκλώματα και δίνουν νέα ζωή σε αντικείμενα που θα κατέληγαν στα σκουπίδια, μπαίνοντας έτσι στον κόσμο του upcycling, δηλαδή της δημιουργικής επαναχρησιμοποίησης. Τέσσερις τρίωρες συναντήσεις και παρουσίαση για γονείς και φίλους στην πέμπτη συνάντηση.

Πληροφορίες

Συντελεστές: Άρης Δρουκόπουλος (Τεχνικός ήχου, Κατασκευαστής ηλεκτρονικών συσκευών ήχου/ηχείων) & Γιάννης Κοτσώνης (Μουσικός)
Παραγωγή: Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Το εργαστήριο πραγματοποιείται στο φεστιβάλ Cosmopolis με την υποστήριξη της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση – πρόγραμμα «Εξωστρέφεια».

*Η δράση αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού προγράμματος Interfaces. Με πρωτοβουλία της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και με την υποστήριξη του προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη», το καινοτόμο πρότζεκτ Interfaces συνενώνει εννέα εταίρους από οκτώ ευρωπαϊκές χώρες και αποσκοπεί να φέρει τη σύγχρονη μουσική σε ένα εκτεταμένο φάσμα νέων ακροατηρίων στην Ευρώπη.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b