MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

4+1 καφτάνια που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών

Τα αέρινα καφτάνια είναι το απόλυτο must have των διακοπών σας αφού συνδυάζουν άνεση και στυλ.

Monopoli Team

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι περισσότεροι, ίσως βρίσκεστε μια ανάσα πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Ωστόσο, δεν είναι αργά για κάποιες όμορφες και έξυπνες αγορές της τελευταίας στιγμής!

Πολλές είναι οι φορές που θέλουμε ένα όμορφο, κομψό καφτάνι για την παραλία – ή τις βόλτες μας στο νησί – και δυσκολευόμαστε. Παρακάτω σας έχουμε προτάσεις με 5 καφτάνια που θα σας κάνουν να νιώθετε όμορφη και άνετη όλο το καλοκαίρι, χωρίς να έχετε προσπαθήσει ιδιαίτερα γι’ αυτό.

#1 Μαύρο καφτάνι με αραιή πλέξη

Ένα μαύρο καφτάνι που συνδυάζεται με όλα τα μαγιό σας και φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας. Θα το βρείτε ηλεκτρονικά στο Fullah Sugah, στα 29,99€.

#2 Μάξι καφτάνι σε λεοπάρ πριντ

Στυλάτο, δροσερό που φοριέται με μαγιό αλλά και με μεσοφόρι. Μπορείτε να το συνδυάσετε και με ζώνη για να τονίσετε τη μέση σας. Θα το βρείτε ηλεκτρονικά στο SENSE στα 9.50€.

#3 Διάτρητο βαμβακερό λευκό καφτάνι

Πρόκειται για ένα κομψό, στυλάτο καφτάνι που μπορείτε να συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας κοσμήματα και το μαγιό σας. Θα το βρείτε ηλεκτρονικά στο Celestino στην τιμή των €12,95.

#4 Καφτάνι διάφανο με δαντέλα

Θηλυκό και κομψό με ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Θα το βρείτε ηλεκτρονικά στο Fullah Sugah, με τιμή 32,99€.

#5 Καφτάνι με μετάξι

Ένα ιδιαίτερο καφτάνι με μετάξι και φλοράλ σχέδιο για καλοκαιρινές βουτιές και βόλτες. Θα το βρείτε ηλεκτρονικά στο Celestino, στα 19,95€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5+1 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σας12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b