MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
14
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Ο Μικρός Πρίγκιπας στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας παρουσιάζει την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, μιας από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών, τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Monopoli Team

Με οδηγό τον Μικρό Πρίγκιπα, θυμόμαστε ξανά τις παιδικές μας ζωγραφιές, φτιάχνουμε έναν πλανήτη όπως εμείς ονειρευόμαστε και απλώνουμε τα φτερά μας για να πετάξουμε. Ο Μικρός πρίγκιπας, μας μιλάει έξυπνα, μέσα από την ιστορία του πιλότου που έχει ξεχάσει πια να ζωγραφίζει για τη δύναμη της παιδικής δημιουργικότητας. Την αγάπη που δεν περιμένει ανταλλάγματα, τη φιλία και τη δύναμη που χρειάζεται να βρεις για να ξεπετάξεις!

Η ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα

Μέσα από την παράσταση, παρακολουθούμε τις περιπέτειες ενός πιλότου, που το αεροπλάνο του συντρίβεται στην έρημο Σαχάρα. Εκεί συναντάει τον Μικρό Πρίγκιπα, ένα μικρό αγόρι που του ζητά με επιμονή να του ζωγραφίσει ένα πρόβατο. Ο πιλότος συνδέεται με το παράξενο αυτό ξανθό αγόρι, που του μιλάει για τον μακρινό του πλανήτη, το όμορφο μα κακομαθημένο του τριαντάφυλλο, το ταξίδι του σε άλλους πλανήτες και τους παράξενους ανθρώπους που γνώρισε μέχρι που έφτασε στη γη!

Περπατάμε πάνω στους χρυσούς αμμόλοφους της Σαχάρας, πετάμε πάνω από τον αστεροειδή Β-612, ταξιδεύουμε σε μακρινούς πλανήτες που ζουν βασιλιάδες, επιχειρηματίες και ματαιόδοξοι, προσπαθούμε να προλάβουμε το χρόνο γυρίζοντας γύρω για να βοηθήσουμε να ανάψει ένα φανάρι και βλέπουμε από ψηλά τον πλανήτη μας τη γη!

Η παράσταση

Μια μαγική παράσταση, ντυμένη με κλασική μουσική, με κοστούμια και σκηνικά που ζωντανεύουν τη φαντασία μας και εμπνέονται από τα παιδικά σκίτσα του μικρού πρίγκιπα! Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Μικρού Πρίγκιπα, γεμάτο με χρώμα, χιούμορ και τρυφερότητα!

Ο Μικρός Πρίγκιπας, είναι το τέταρτο περισσότερο μεταφρασμένο βιβλίο στον κόσμο και θεωρείται το καλύτερο γαλλικό βιβλίο του 20ου αιώνα.

*Εισιτήρια πληρώνουν τα παιδιά από 2 ετών και άνω.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου

Σκηνικά: Δανάη Πανά
Κοστούμια: Δανάη Πανά
Φωτισμοί: Γιώργος Ζίγκας
Χορογραφία: Χρήστος Κατίδης

Παίζουν: Ελένη Γαβριηλάτου, Ηλίας Καπούλας, Λευτέρης Κωνσταντίνου, Όλια Μήτσιου, Άννα Χατζηαντωνίου

Τιμές Εισιτηρίων: 8 ευρώ (προπώληση), 10 ευρώ (ταμείο)
Σενάριο: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου
Πληροφορίες: Προπώληση: Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας, τηλέφωνο πληροφοριών: 6986523898
Παραστάσεις: Δευτέρα 27 Ιουλίου, 21:00
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/fargani-art/o-mikros-prigkipas/
Πληροφορίες Χώρου: Κηποθέατρο Νίκαιας
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Εκτός Ύλης reloaded: Το βραβευμένο έργο του Κώστα Λεϊμονή στο Θέατρο Βράχων
ΘΕΑΤΡΟ
Polyamorous: Η κωμωδία του Σπύρου Κακατσάκη στο Θέατρο Αλκμήνη
ΘΕΑΤΡΟ
Χλιμίντρισμα, του Μάριου Ποντίκα στο Bios – Πειραιώς 84
Θεατρικά Νέα
Έτσι ανοίγει το Φεστιβάλ Αθηνών: Ο Χάινερ Γκαίμπελς μετατρέπει την Πειραιώς 260 σε μια ζωντανή “ανασκαφή”
ΘΕΑΤΡΟ
The 5th Season – Fat Tuesday: Ο θίασος Novoflot φέρνει μια μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ
ΘΕΑΤΡΟ
Θέλω να σου κρατάω το χέρι, του Τάσου Ιορδανίδη σε καλοκαιρινή περιοδεία
ΘΕΑΤΡΟ
Τόσο Πολύ: Το ποιητικό έργο της Μυρτώς Παπαχριστοφόρου επιστρέφει στο Μικρό Γκλόρια
Θεατρικά Νέα
Μίσος: Το Theaterhaus Jena στο Θέατρο Τέχνης με μια νέα σκηνική ανάγνωση της ταινίας του Ματιέ Κασοβίτς
ΘΕΑΤΡΟ
O Yann Marussich στο Θέατρο NOŪS με την τελετουργική performance «AGOKWA»
ΘΕΑΤΡΟ
Το Σποτ, του Ζήση Ρούμπου για μια τελευταία παράσταση στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ
Θεατρικά Νέα
Λυσιστράτη: Μια κωμική όπερα δια χειρός Σταμάτη Κραουνάκη στο Ηρώδειο
ΘΕΑΤΡΟ
Οutliers: Το νέο χορογραφικό έργο των arisandmartha στο opbo studio