MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Τα σινεμά και η Disneyland του Χονγκ Κονγκ κλείνουν ξανά λόγω κορονοϊού

Καθώς η πόλη του Χονγκ Κονγκ βιώνει το τρίτο κύμα του κορονοϊού, οι κινηματογράφοι και η Disneyland κλείνουν ξανά τις πόρτες τους για το κοινό.

Monopoli Team

Οι κινηματογράφοι στο Χονγκ Κονγκ κλείνουν ξανά τις πόρτες τους από το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουλίου, καθώς η πόλη βιώνει το τρίτο κύμα του κορονοϊού.

Αυτή η απόφαση αποτελεί μέρος των νέων μέτρων που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό του κορονοϊού, καθώς τις τελευταίες μέρες τα κρούσματα έχουν αυξηθεί δραματικά. Μετά από εβδομάδες χωρίς τοπικά νέα κρούσματα, η πανδημία φαίνεται να επανήλθε λόγω εισαγόμενων κρουσμάτων, που οι τοπικές αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν εγκαίρως. Αυτό είναι το τρίτο κύμα που βιώνει η πόλη, η οποία τον Μάρτιο είχε περάσει το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των νέων μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, ο μέγιστος αριθμός ατόμων στις συναθροίσεις μειώθηκε από 50 στα 4 άτομα. Παράλληλα, η χρήση μάσκας στα ΜΜΜ θα γίνει ξανά υποχρεωτική.

Έτσι, για τον περιορισμό του covid-19 θα κλείσουν ξανά όλοι οι κινηματογράφοι του Χονγκ Κογνκ. Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο είχαν ανοίξει πάνω από 500 κινηματογράφοι της Κίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚορονοϊός: Ημερολόγιο καραντίνας στο Πεκίνο12.09.2018

Παράλληλα, θα κλείσει και η Ντίσνεϊλαντ, που είχε ανοίξει μόλις πριν από ένα μήνα. Αυτό ήταν το δεύτερο από τα 14 πάρκα της Disney σε όλο τον κόσμο, που άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό. Η πρώτη Ντίσνεϊλαντ που είχε ανοίξει ήταν στην Σανγκάη στις 11 Μαϊου.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b