MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Οι Opera Chaotique στο θερινό σινεμά Ριβιέρα

Οι Opera Chaotique θα εμφανιστούν στο θερινό σινεμά Ριβιέρα την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 για μία ακόμα συναυλία.

Monopoli Team

Συναυλία και προβολή

Οι Τένορμαν και Βούντου ντράμερ σας προσκαλούν σε μια ακόμη συναυλία, αυτή τη φορά σε ένα από τα ωραιότερα θερινά σινεμά της Αθήνας. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, στις 21:00. Στις 23:00 θα επακολουθήσει η προβολή της ταινίας «Οι 12 Ένορκοι».

Τι θα παρουσιάσουν οι Opera Chaotique

Οι Opera Chaotique θα παρουσιάσουν την παράσταση με όνομα «Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες». Σύμφωνα με αυτή, οι αρχαίοι ημών πρόγονοι πέτυχαν σε όλα εκτός από δυο: τους ΟΠΕΡΑ ΚΑΟΤΙΚ. Έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού σε όλο το κόσμο και δεν έμεινε  τίποτε για τον πληκτροφόρο αοιδό ΤΕΝΟΡΜΑΝ και τον κυμβαλοτυμπανοκρούστη  ΒΟΥΝΤΟΥ. Τι άποψη έιχαν ο Σωκράτης και ο Αντισθένης για το γάμο; Τι σχέση έχει ο Tom Waits με την Αρχαία Ελλάδα; Είναι ο Διάβολος Έλληνας; Πόσα ήταν τα γένη των ανθρώπων σύμφωνα με τον Πλάτωνα;

Το παράξενο ντουέτο εμπνέεται από τους προγόνους του και παρουσιάζει ένα κωμικοτραγικό χαοτικό ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΚΑΜΠΑΡΕ!

Στο δεύτερο μέρος οι Όπερα Καοτίκ παρουσιάζουν απόσπασμα από την παράσταση τους «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη, τραγούδια από το επερχόμενο πρώτο Ελληνόφωνο album τους καθώς και ιστορίες για τη κρυφή ζωή των Ελλήνων ποιητών. Όλα αυτά σε συνδυασμό με ευφάνταστες διασκευές και αλληλεπίδραση με το κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Κωστής Μαραβέγιας στο Άλσος12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, 21:00
Θερινό σινεμά Ριβιέρα, Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια
Τιμή εισιτηρίου: 10€
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b