MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Το Φεστιβάλ Βωβούσας 2020 επιστρέφει με εξορμήσεις και γυμναστική

Το Φεστιβάλ Βωβούσας 2020 γεμάτο γυμναστική, εξορμήσεις και εργαστήρια, ξεκινά με μότο “Πάρτε τα βουνά προσωπικά”.

Monopoli Team

Πάρτε τα βουνά προσωπικά.

Από το 2015 που καθιερώθηκε το παραπάνω μότο, ως χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας του Φεστιβάλ Βωβούσας, δε λείψαν ποτέ από τη διοργάνωση η γυμναστική και οι πεζοπορικές εξορμήσεις. Και φέτος λοιπόν ετοιμαστείτε  για πρωινή γυμναστική, κυνήγι τρούφας, ανάβαση στο Αβγό και διάσχιση της Βάλια Κάλντα.

Πληροφορίες για τη γυμναστική θα βρείτε εδώ

Πληροφορίες για τις πεζοπορικές εξορμήσεις θα βρείτε εδώ

Μη ξεχάσετε τα εργαστήρια:

Δηλώστε συμμετοχή έως 15 Ιουλίου

  • 29-31/7: Βοτανοθεραπείας 
    Η Κωνσταντίνα Λίτσα, έρχεται και μας φέρνει το Φαρμακείο της Φύσης. Τα βότανα της περιοχής και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες μέσα από περιηγήσεις, παρασκευή βαμμάτων και αλοιφών. Το must του ορεινού φεστιβάλ.
  • 6-8/8: Σχεδία Aρτ. Ξαναφτιάχνοντας τη ζωή
    Ένα εργαστήριο όπου συναντιούνται η αγάπη, η αλληλεγγύη, η συμμετοχή, η κοινωνική (επαν)ένταξη, η δημιουργία, η καινοτομία και η ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης. Παλαιά, αδιάθετα τεύχη του περιοδικού δρόμου «σχεδία», επαναχρησιμοποιούνται, επανασχεδιάζονται και μεταμορφώνονται σε υψηλής αισθητικής και ποιότητας αντικείμενα.
  • 1-8/8: Φτιάχνοντας ντοκιμαντέρ με προφορικές ιστορίες
    Ο σκηνοθέτης Βασίλης Λουλές, για πέμπτη χρονιά συγκεντρώνει κινηματογραφικό υλικό με τους μαθητές του και εμπνέεται την δημιουργία ενός μεγάλου ντοκιμαντέρ από την προφορική ιστορία του τόπου. Θα ήθελες κι εσύ να είσαι ένας από τους δημιουργικούς κρίκους;

Αναλυτικότερα τα εργαστήρια θα τα βρείτε εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προς τους εν Αθήναις φίλους του Φεστιβάλ Βωβούσας: Θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες για προφεστιβαλική εκδήλωση τη Πέμπτη 16 Ιουλίου στο ΣΧΕΔΙΑ HOME με έκθεση χαρακτικών, ηπειρώτικο Live και άφθονο τσίπουρο.

www.vovousafestival.gr

 

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b