MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Η Τζένιφερ Χάντσον θα ενσαρκώσει την Αρίθα Φράνκλιν σε νέα ταινία

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Τζένιφερ Χάντσον, θα υποδυθεί την θρυλική τραγουδίστρια της σόουλ, στη ταινία «Respect».

Monopoli Team

Η Τζένιφερ Χάντσον, βραβευμένη με Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου, ηθοποιός και τραγουδίστρια, έχει αναλάβει τον ρόλο που πιθανόν να σηματοδοτήσει την καριέρα της και ίσως να της δώσει το επόμενό της χρυσό αγαλματίδιο.

Η Χάντσον (Dreamgirls) θα ερμηνεύσει την σπουδαία τραγουδίστρια της σόουλ, Αρίθα Φράνκλιν, στη ταινία «Respect», που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, τον Δεκέμβριο του 2020. Η αρχική ημερομηνία που της είχε δοθεί ήταν στις 14 Αυγούστου 2020, όμως λόγω πανδημίας, η ημερομηνία κυκλοφορίας αναβλήθηκε.

Αριστερά: Τζένιφερ Χάντσον. Δεξιά: Αρίθα Φράνκλιν

Ο τίτλος της ταινίας βασίζεται στο ομώνυμο τραγούδι της Φράνκλιν, που την έκανε διάσημη σε όλο το κόσμο και την καθιέρωσε ως βασίλισσα της σόουλ.

Τη βιογραφική ταινία της MGM, σκηνοθετεί η Liesl Tommy και το σενάριο είναι της Callie Khouri, σεναριογράφου του «Thelma & Louise», με την Σούζαν Σάραντον και την Τζίνα Ντέιβις. Παραγωγοί της ταινίας είναι ο Σκοτ Μπερνστάιν (Straight Outta Compton) και ο Χάρβεϊ Μέισον (Dreamgirls).

Η Τζένιφερ Χάντσον με τον Φόρεστ Γουίτακερ στα γυρίσματα της ταινίας

Στη ταινία πρωταγωνιστεί επίσης ο Forest Whitaker ως πατέρας της Αρίθα, η Mary J. Blige ως Dinah Washington, ο Marc Maron ως παραγωγός της δισκογραφικής Atlantic Records και ο Marlon Wayans, που υποδύεται τον πρώτο της σύζυγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣε…λυκάνθρωπο μεταμορφώνεται ο Ράιαν Γκόσλινγκ στην ταινία «Wolfman»12.09.2018

Αν και η Χάντσον ανακοινώθηκε ότι θα παίξει την Φράνκλιν το 2019, η αείμνηστη τραγουδοποιός την είχε επιλέξει από το 2016, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει: «Έχω μιλήσει με το άτομο που θα με υποδυθεί. Δεν πρόκειται να πω ποια διάλεξα, αλλά της μίλησα, είναι έτοιμη και είμαι ευχαριστημένη μαζί της».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b