MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Έρχεται σειρά για τον Μπόρις Τζόνσον και τον κορονοϊό στη Μεγάλη Βρετανία

Ο Michael Winterbottom θα σκηνοθετήσει τηλεοπτική σειρά για τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον και την αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα.

author-image Ευθυμία Πουλάδη

Ο βραβευμένος με BAFTA σκηνοθέτης Michael Winterbottom (The Trip to Greece) θα αναλάβει την δημιουργία μιας τηλεοπτικής σειράς για τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«The Trip To Greece»: Δυο μεγάλοι Βρετανοί ηθοποιοί εξερευνούν την Ελλάδα σε σειρά του BBC12.09.2018

Ποιοι έχουν αναλάβει το πρότζεκτ

Ο Winterbottom θα γράψει επίσης, μέρος του σεναρίου, ενώ ο Richard Brown (True Detective) ανέλαβε χρέη εκτελεστικού παραγωγού. Ο πολιτικός αναλυτής των Sunday Times, Tim Shipman, θα έχει τον ρόλο του συμβούλου στη σειρά, καθώς ένα προηγούμενο βιβλίο του, είχε αποτελέσει έμπνευση για την τηλεοπτική ταινία «Brexit: The Uncivil War», στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Benedict Cumberbatch.

Τι θα πραγματεύεται η σειρά

Η σειρά θα έχει ως θέμα τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού στη Βρετανία και την προσωπική μάχη του Τζόνσον με τον ιό. Επιπλέον, θα παρακολουθήσουμε την πορεία του Πρωθυπουργού, από την αρχή της θητείας του, μέχρι την εκδήλωση των πρώτων κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα, καθώς και τη γέννηση του γιου του. Παράλληλα, η σειρά σκοπεύει να εξερευνήσει τους λόγους για τους οποίους η Βρετανία είναι μέχρι στιγμής, η 2η χώρα παγκοσμίως, με τους περισσότερους θανάτους από την πανδημία.

Τι λένε οι παραγωγοί

Η Βρετανική εταιρεία παραγωγής Fremantle δήλωσε: «Υπάρχουν στιγμές στην ιστορία, που η ιδιωτική ζωή των ηγετών συνδέεται με εθνικά θέματα, που η προσωπική εμπειρία και ο επίσημος ρόλος συγκρούονται με ασυνήθιστο τρόπο. Οι τελευταίοι μήνες στη ζωή του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ξεκάθαρα μία από αυτές τις στιγμές».

Ο Richard Brown πρόσθεσε: «Ο Michael Winterbottom είναι ο ιδανικός σκηνοθέτης για να αφηγηθεί την ιστορία των γεγονότων που αφορούν την κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον και την πανδημία του Covid-19 κι έχει ήδη τραβήξει την προσοχή του κόσμου».

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b