MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
stand-up

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου με την παράσταση “Τάιμινγκ” στον Κήπο του Βεακείου Θεάτρου

Η PassPort Live παρουσιάζει τον Ιούλιο στον Κήπο του Βεακείου Θεάτρου Πειραιά τον Γιώργο Χατζηπαύλου με την stand-up παράσταση “Τάιμινγκ”.

Monopoli Team

Η PassPort Live ανακοινώνει τις πρώτες ημερομηνίες για το φετινό καλοκαίρι, με σύνθημα «Ζούμε για τα live, μένουμε ασφαλείς!» και παρουσιάζει τον Γιώργο Χατζηπαύλου στον Κήπο του Βεακείου Θεάτρου Πειραιά, την Δευτέρα 13 Ιουλίου στις 21.00.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου, λοιπόν, επιστρέφει με τη νέα stand-up comedy παράστασή του, με τον τίτλο «Τάιμινγκ».

Ο κορυφαίος Έλληνας stand-up κωμικός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Καινοτόμος, ακούραστος κι ευρηματικός: Εμπνευστής και διοργανωτής του Stand up for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας. Δημιουργός του Comedy Club, της πρώτης stand-up comedy ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους. Ο πρώτος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έκανε τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή περιοδεία που έγινε ποτέ. 

Ε, μοιραία ξέρει πότε είναι το σωστό «Τάιμινγκ» για το καθετί. Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Χατζηπαύλου κλείνει τον κύκλο του «Σχεδόν Σαράντα», της 3ης solo παράστασης που ήταν sold out για τέσσερις χρονιές, όπου κι αν παίχτηκε, κι ανοίγει έναν καινούργιο.

Η σωστή στιγμή

Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και τα παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές, όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα.

Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα, σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό.  Αυτή η παράσταση stand-up κωμωδίας έχει στόχο να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά, κυρίως, πώς να συγχρονιστεί μαζί της!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Τιμές Εισιτηρίων: 11 ευρώ
Διάρκεια Παραστάσεων: Δευτέρα 13 Ιουλίου
Πληροφορίες: Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, Ηρακλείου 13, Πειραιάς, τηλέφωνο: 21 0422 6330
Παραστάσεις: Δευτέρα 13 Ιουλίου, 21:00
Link Εισιτηρίων: ticketservices.gr
Πληροφορίες Χώρου: Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, Ηρακλείου 13, Πειραιάς, τηλέφωνο: 21 0422 6330
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b