MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μίνι σειρά η ζωή του σπουδαίου σκηνοθέτη Αντρέι Ταρκόφσκι

Ο Κίριλ Σερεμπρένικοφ ετοιμάζει μια μίνι σειρά για τη ζωή και το έργο του σπουδαίου Ρώσου σκηνοθέτη.

Monopoli Team

Η ζωή του Αντρέι Ταρκόφσκι, ενός από τους πιο εμβληματικούς δημιουργούς του σινεμά, που με μόλις 7 ταινίες επηρέασε ολόκληρες γενιές κινηματογραφιστών, γίνεται το αντικείμενο μιας νέας μίνι σειράς.

Το πρότζεκτ έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας, ο Ρώσος σκηνοθέτης Κίριλ Σερεμπρένικοφ, σε συνεργασία με τον Ίλια Στιούαρτ, παραγωγό της εταιρείας Hype Film. Ο Σερεμπρένικοφ διαγωνίσθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών το 2018, με τη ταινία «Λέτο» και αυτή τη στιγμή δουλεύει πάνω στην επόμενή του ταινία, με τίτλο «Petrov’s Flu», της οποίας παραγωγός είναι η Hype Film.

«Ο Αντρέι Ταρκόφσκι και τα εμβληματικά αριστουργήματά του επηρέασαν πολύ τον παγκόσμιο κινηματογράφο και συνεχίζουν να αποτελούν πηγή ατελείωτης έμπνευσης για τους κινηματογραφιστές κάθε γενιάς», δήλωσε ο παραγωγός Ίλια Στιούαρτ. «Είναι προνόμιο και τιμή να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Κίριλ Σερεμπρένικοφ, σεναριογράφο και σκηνοθέτη με πραγματικά μοναδικό όραμα, το οποίο ανυπομονούμε να φέρουμε στη ζωή μαζί», συνέχισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 ταινίες του Αντρέι Ταρκόφσκι διαθέσιμες online, εντελώς δωρεάν12.09.2018

Το πρότζεκτ θα συζητηθεί στο επικείμενο Marche du Film του Φεστιβάλ των Καννών, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης.

Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, το όνομα της σειράς, όμως θα πρόκειται για μια καλλιτεχνική προσέγγιση στο μυαλό και τη ζωή του σπουδαίου δημιουργού. Ο Αντρέι Ταρκόφσκι έφυγε από τη ζωή το 1986, αμέσως μετά την κυκλοφορία του τελευταίου αριστουργήματός του, με τίτλο «Θυσία».

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b