MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΉ

Αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας από το μετρό της Αθήνας, για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, οι επιβάτες του μετρό θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τα έργα της Μαρίας Κάλλας καθ’ όλη τη διάρκεια των διαδρομών τους.

Monopoli Team

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ θα τιμήσει με έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο την κορυφαία Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 η φωνή της Μαρίας Κάλλας θα “πλημμυρίσει” τους σταθμούς του μετρό των Γραμμών 2 & 3 για πέντε ώρες.

Η ενέργεια έχει τίτλο «Το μετρό πλημμυρίζει με μουσική – Αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας» και μέσω αυτής οι επιβάτες του μετρό θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικά από τα σημαντικότερα έργα της διάσημης Ελληνίδας καλλιτέχνιδας κατά τη διάρκεια των διαδρομών τους. Η μουσική της Μαρίας Κάλλας θα αρχίσει να μεταδίδεται από τα ηχεία των σταθμών, από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕυρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής: Η πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι γιορτάζει…διαδικτυακά12.09.2018

Μάλιστα, η ΣΤΑΣΥ “ευχαριστεί την εταιρεία Warner Classics (maria-callas.com), για τη δωρεάν παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων για την συγκεκριμένη ενέργεια.”

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b