MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
EXODOS

Tropicalia Days στην ταράτσα του BIOS

Το “Tropicalia Days” είναι εδώ μαζί με ένα νέο, ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση μενού, με χρωματιστά κοκτέιλς, στην ταράτσα του BIOS.

Η ταράτσα του BIOS
Η ταράτσα του BIOS
Monopoli Team

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου και για δύο εβδομάδες, τροπικό κλίμα χτυπά την ταράτσα του Bios! 

Το “Tropicalia Days” είναι εδώ μαζί με ένα νέο, ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση μενού, με χρωματιστά κοκτέιλς, πολύ ρούμι και όχι μόνο, δροσιστικά τροπικά φρούτα, από ανανά και καρύδα, μέχρι μάνγκο, passion fruit και guava.

Βρισκόμαστε στο -καλά κρυμμένο- τροπικό δάσος της Αθήνας και ακούμε πάντα εξωτικά beats ψάχνοντας μυθικά πλάσματα, αλλά προσοχή στα άγρια ζώα… Let’s moonbathe together!

Μπορείτε να βρείτε το Facebook event εδώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Εμείς έχουμε ξαναμιλήσει για την ταράτσα του Bios στις “Τέσσερις ταράτσες για απολαυστικά κοκτέιλ με την Αθήνα στο… πιάτο” όπου διαβάζουμε: “Η θέα της Ακρόπολης αυτή τη φορά πιο απομακρυσμένη. Ο φιλοξενούμενος δεν παύει να εκπλήσσεται από την ομορφιά της βραδινής Αθήνας. Ο urban χαρακτήρας του μπαρ, που μπορεί να θεωρηθεί alternative από τους περισσότερους, δίνει μια αίσθηση οικειότητας. Εκεί θα καθίσετε σε βαρέλια μπύρας ή σε πολυθρόνες κήπου και θα νιώσετε σα να πίνετε ποτό με φίλους στην ταράτσα του σπιτιού σας.”

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία: Παρασκευή 19 Ιουνίου έως Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b