MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

What if it was you?: Video dance & ζωντανές περφόρμανς στο Flux Laboratory Athens

Με ιδιαίτερη χαρά και τιµή το Flux Laboratory Athens παρουσιάζει το χορευτικό έργο ‘What if it was you?” µε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020.

Monopoli Team

Με τη συμμετοχή της Ιωάννας Τουμπακάρη και του Άντι Τζούμα, και σε χορογραφία της Μαρκέλλας Μανωλιάδη, η performance αντλεί έμπνευση από το τραγούδι “Take Care” της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Imany. Μέσω της χορευτικής πράξης επικοινωνούμε ένα μήνυμα – κάλεσμα για ενθάρρυνση και ενότητα μεταξύ των
ανθρώπων.

Το project έχει λάβει τη μορφή video dance σε σκηνοθεσία του Άντι Τζούμα και θα μεταδοθεί ελεύθερα μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο 20 Ιουνίου. Την ίδια ημέρα, οι καλλιτέχνες θα χορέψουν ζωντανά µε τη συμμετοχή του κοινού σε διάφορες τοποθεσίες συµβολικής σημασίας στο κέντρο της Αθήνας, και στο Flux Laboratory Athens. 

Η ομάδα µας επιθυμεί να τιμήσει τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων μέσα από ένα ιδιαίτερο momentum. Ορμώμενοι από την πρόσφατη αλληλεγγύη που επέδειξε η παγκόσμια κοινότητα και την αποφασιστικότητα των ανθρώπων να χειροκροτήσουν τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας ως ένδειξη ευγνωμοσύνης κατά την περίοδο της πανδημίας, καλούµε το κοινό να τραγουδήσει μαζί µας εκείνη την ημέρα και, συµβολικά, να χειροκροτήσει ως χειρονομία ανθρώπινης αλληλεγγύης και ενότητας.

Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την Πρεσβεία της Ελβετίας στην Ελλάδα και τον Δήμο Αθηναίων για τη στήριξή τους.

Σημαντική πληροφορία

Σύμφωνα µε τις ισχύουσες οδηγίες που σχετίζονται µε την προστασία από την πανδημία του Covid-19, παρακαλούμε το κοινό να παρακολουθήσει τις δράσεις φορώντας μάσκα για λόγους ασφάλειας. Κατά τη διάρκεια της παράστασης στο Flux Laboratory Athens, οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να σταθούν περιμετρικά του κτηρίου, παρακολουθώντας το έργο από τις ανοιχτές πόρτες του. Για δηλώσεις συµμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε µέσω email: [email protected]

Λίγα λόγια για το Flux Laboratory Athens

Το Flux Laboratory παράγει πολύπλευρη καλλιτεχνική δράση και πειραματίζεται συνεχώς µε νέες διαδικασίες δημιουργίας και συνεργασίας. Ενθαρρύνει τις συνέργειες μεταξύ φορέων του δηµόσιου, ιδιωτικού και επιχειρηματικού τομέα. Από το 2016, υποστηρίζει και παράγει έργο στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της
Ελβετίας στην Ελλάδα. Ερευνητικός άξονας του καλλιτεχνικού του προγράμματος είναι το Σώμα. Το Σώμα διερευνάται ως αναπόσπαστο εργαλείο καλλιτεχνικής δημιουργίας, ως πηγή καταγραφής γνώσης και εμπειριών, αλλά και ως μια δυναμική που νοηματοδοτεί τις έννοιες της συνοχής του κοινωνικού ιστού και της κοινότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑENTER: Η Κατερίνα Ανδρέου, η Eun-Me Αhn και άλλοι φτιάχνουν 4 νέα έργα σε 120 ώρες12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μουσική: Imany, 'Take Care'. Από του Άλµπουµ ‘The shape of the broken heart’ (2011). Time Records
Χορογραφία: Μαρκέλλα Μανωλιάδη

Παίζουν: Ιωάννα Τουµπακάρη, Άντι Τζούµα

Παραστάσεις: Σάββατο στις 20.00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b