ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ
Χειλάκης, Λαζόπουλος, Μαξίμου μαζί στην «Προδοσία» στο θέατρο Βρετάνια
Ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου συμπρωταγωνιστούν στο εμβληματικό έργο του Χάρολντ Πίντερ «Προδοσία» τον Οκτώβρη στο Θέατρο Βρετάνια.

Monopoli Team
01.06.2020
Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνύπαρξη επί σκηνής αναμένουμε να δούμε τον Οκτώβριο στο θέατρο Βρετάνια. Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου και πάλι μαζί στη σκηνή σε μια από τις πιο σημαντικές ερωτικές ιστορίες της παγκόσμιας δραματουργίας. Το τρίτο πρόσωπο του ερωτικού τριγώνου συμπληρώνει ο Λάκης Λαζόπουλος!
Η υπόθεση αναφέρεται στην ερωτική ιστορία μεταξύ μιας γυναίκας, ενός άντρα που γίνεται σύζυγός της και του φίλου του, με τον οποίο η γυναίκα συνάπτει ερωτική σχέση. Το πρωτότυπο του έργου είναι ότι ξεκινάει από το τέλος όταν οι τρεις έχουν πάρει πια διαφορετικούς δρόμους και πηγαίνει προς την αρχή όταν οι τρεις πρωτογνωρίζονται.
Τη σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο Αιμίλιος Χειλάκης, ενώ την παραγωγή ο Κάρολος Παυλάκης.

NEWS FEED ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Εγκρίθηκε η μελέτη για τα έργα αποκατάστασης στο Τατόϊ
Μαρία Πλυτά: Η γυναίκα μέσα από τον φακό της πρώτης Ελληνίδας σκηνοθέτριας
Status Update: Εριέττα Μανούρη, ηθοποιός
TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 5 Μαρτίου
Online Agenda: 39 προτάσεις με ταινίες, παραστάσεις, συναυλίες για σήμερα 5 Μαρτίου