MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

10ο Athens Open Air Film Festival: Επιστρέφει με προβολές σε θερινά και drive-in σινεμά

Το 10ο Athens Open Air Film Festival επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι, με διοργανωτές τις Νύχτες Πρεμιέρας, δίνοντας ως…πρώτη γεύση, την αφίσα του φετινού φεστιβάλ!

Monopoli Team

Ο καλοκαιρινός θεσμός που υπόσχεται μαγικές κινηματογραφικές εμπειρίες, επιστρέφει για 10η φορά στην Αθήνα. Μιλάμε φυσικά για το Athens Open Air Film Festival, που διοργανώνουν οι Νύχτες Πρεμιέρας κάθε καλοκαίρι (Ιούνιο-Αύγουστο), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά αναμένεται τις επόμενες μέρες. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα περιλαμβάνει προβολές σε θερινούς κινηματογράφους, υπαίθρια και drive-in σινεμά σε εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDrive In Θερινό Φεστιβάλ από το δήμο Γλυφάδας με δωρεάν είσοδο!12.09.2018

Από προβολή του φεστιβάλ το 2014.

Παρουσίαση αφίσας

Την Τρίτη 26 Μαΐου, παρουσιάστηκε πρώτη φορά στα social media, η αφίσα της φετινής διοργάνωσης, με έναν ψάθινο αστερία στο κέντρο του οποίου βρίσκεται μια κινηματογραφική κάμερα.

Ο δημιουργός της αφίσας και illustrator, Βασίλης Μέξης, δήλωσε: «Διανύοντας μία πορεία που φέτος μετράει 10 χρόνια, το Φεστιβάλ κάνει τη στάση του στη δική του «Λεωφόρο της Δόξας». Εκεί «πλέκει» έναν ψάθινο αστερία και έτσι το Athens Open Air Film Festival αποκτά το δικό του χρυσό αστέρι στον ανοιχτό ουρανό της πόλης».

Η δημοσίευση στο Instagram του Πάνου Γκένα, μέλους του φεστιβάλ:

View this post on Instagram

Ναι. Υπάρχουν και καλά νέα. – ⭐️ Το Athens Open Air Film Festival γίνεται 10 χρονών και «πλέκει» έναν αστερία από ψάθα, ένα αστέρι στον ανοιχτό ουρανό της πόλης. – ? Με μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε σήμερα την αφίσα του 10ου Athens Open Air Fiilm Festival δια χειρός @vame._ και δηλώνουμε ελπιδοφόρο «παρών» σε αυτή την πρωτοφανή και δύσκολη συγκυρία! Υποσχόμαστε αξέχαστες κινηματογραφικές εμπειρίες, δωρεάν για το κοινό, σε αγαπημένους θερινούς κινηματογράφους, εμβληματικές τοποθεσίες της πόλης και εντυπωσιακές drive-in προβολές. #StaySafe και Stay Tuned! – Περισσότερα: bit.ly/3eezdKO ⭐ #aoaff10 #AOAFF #aoaff2020 #AthensOpenAirFilmFestival #cinemagazine #ΟΠΑΝΔΑ Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων

A post shared by Panos Gkenas (@panosgkenas) on

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση που συνοδεύει την αφίσα, αναφέρει:«Δηλώνουμε το ελπιδοφόρο “παρών” σε αυτή την πρωτοφανή και δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε και υποσχόμαστε αξέχαστες κινηματογραφικές εμπειρίες, δωρεάν για το κοινό: Προγραμματίζουμε εκδηλώσεις σε αγαπημένους θερινούς κινηματογράφους, μετατρέπουμε εμβληματικές τοποθεσίες της πόλης σε μαγευτικά υπαίθρια σινεμά και προετοιμάζουμε εντυπωσιακές drive-in προβολές, εξασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση την αρτιότερη οπτικοακουστική εμπειρία, επιφυλάσσοντας στο κοινό θρυλικές και ιδιαίτερα αγαπητές του ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και, φυσικά, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας».

Αναμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία, την ανακοίνωση του προγράμματος και τα ξαναλέμε στα σινεμά!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b