MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIRTUAL TOUR

Περιπλανηθείτε στο εντυπωσιακό Παλάτι του Μπάκιγχαμ, με μία ψηφιακή ξενάγηση

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ μας προσκαλεί να επισκεφτούμε διαδικτυακά τρεις χώρους του, αλλά και να παρακολουθήσουμε μια έκθεση μόδας.

Monopoli Team

Το βρετανικό Παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι ένα από τα γνωστότερα Παλάτια του κόσμου, με εκατομμύρια επισκέπτες ανά χρόνο στους χώρους του. Αποτελεί την κατοικία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, με επικεφαλής την Βασίλισσα Ελισάβετ. Το διάσημο κτίριο διαθέτει 775 δωμάτια, τον μεγαλύτερο ιδιωτικό κήπο του Λονδίνου, όπου η βασίλισσα υποδέχεται τους προσκεκλημένους της για πάρτι με τσάι, επίχρυσους τοίχους και έργα τέχνης του Ρέμπραντ, του Ρούμπενς και του Βερμέρ, μεταξύ άλλων.

Λευκό Σαλόνι

Πλέον, δίνεται η δυνατότητα στο κοινό, να περιπλανηθεί στο εσωτερικό του Παλατιού, εντελώς δωρεάν, με μια εικονική περιήγηση στην ιστοσελίδα του Παλατιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιαδικτυακή περιήγηση σε 10 κάστρα και παλάτια του κόσμου12.09.2018

Συγκεκριμένα, μπορείς να εξερευνήσεις ψηφιακά τρεις διαφορετικές αίθουσες του Παλατιού: το Λευκό Σαλόνι, την Μεγάλη Σκάλα και την Αίθουσα του Θρόνου της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η ιστοσελίδα του Παλατιού, δίνει επίσης τη δυνατότητα να μάθεις πληροφορίες για πολλά σημαντικά αντικείμενα που βρίσκονται στις αίθουσες, όπως για παράδειγμα, τον θρόνο που είχε φτιαχτεί για την Βασίλισσα Βικτώρια το 1837.

Αίθουσα του Θρόνου, Παλάτι του Μπάκιγχαμ

Αίθουσα του Θρόνου, Παλάτι του Μπάκιγχαμ

Τέλος, μέσω της εφαρμογής Google Arts & Culture, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια έκθεση μόδας, αφιερωμένη σε Βρετανούς σχεδιαστές, που διοργανώθηκε μέσα στους χώρους του ανακτόρου.

Περιηγηθείτε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, εδώ.

Περισσότερα από Art & Culture
VIMA_WEB3b