MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Διάσημοι Βρετανοί παραδίδουν virtual μαθήματα σε παιδιά

O 93χρονος παρουσιαστής David Attenborough αλλά και πολλοί άλλοι διάσημοι, θα συμμετάσχουν σε πρόγραμμα διαδικτυακής μάθησης του BBC, για παιδιά!

Monopoli Team

Ο 93χρονος Βρετανός παρουσιαστής και γνωστός φυσιοδίφης, David Attenborough, θα είναι ένας από τους πολλούς διάσημους που θα συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα εικονικής μάθησης του BBC για παιδιά, το Bitesize Daily.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Tom Hardy διαβάζει παραμύθια για παιδικό κανάλι του BBC12.09.2018

Τι είναι το Bitesize Daily;

Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, που προσφέρει δωρεάν εκπαιδευτικό περιεχόμενο στα παιδιά, εν μέσω καραντίνας.

Το λανσάρισμα του προγράμματος έγινε την Δευτέρα 20 Απριλίου, και θα συνεχιστεί για 14 εβδομάδες, προσφέροντας καθημερινά, διαδραστικά μαθήματα και παιχνίδια, online, με τη βοήθεια διάσημων celebrities και 200 από τους καλύτερους δασκάλους της Βρετανίας. Τα μαθήματα στοχεύουν σε ηλικίες από 5 έως 14 χρονών, και θα καλύπτουν την ύλη που θα μάθαιναν υπό κανονικές συνθήκες τα παιδιά στο σχολείο.

Oι διάσημοι που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα

Ο David Attenborough ανέλαβε να διδάξει στους μαθητές, πως να χαρτογραφούν τον κόσμο, την συμπεριφορά των ζώων και τους ωκεανούς.

David Attenborough

Στο πρόγραμμα, επίσης, θα συμμετέχει ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Sergio Agüero, διδάσκοντας ισπανικά, ένας πρώην βουλευτής, ο Ed Balls, που θα διδάσκει μαθηματικά, καθώς και ο ηθοποιός Danny Dyer, που είναι απόγονος του βασιλιά Εδουάρδου Γ’, που θα διδάξει την ιστορία του βασιλιά Ερρίκου Η’ της Αγγλίας.

Mabel

Από τους διάσημους καλλιτέχνες, η τραγουδίστρια Mabel και το πρώην μέλος του εφηβικού συγκροτήματος One Direction, Liam Payne, θα διαβάσουν και θα μιλήσουν για μουσική σε παιδιά του γυμνασίου. Η ηθοποιός Jodie Whittaker, γνωστή ως Doctor Who, θα συμμετάσχει επίσης στο πρόγραμμα.

Liam Payne

Τι λέει η διευθύντρια του BBC Children & Education

Η Alice Webb, διευθύντρια του BBC Children & Education, δήλωσε: «Είπαμε ότι το BBC θα ήταν εκεί για τους ανθρώπους που περνούν αυτήν την κρίση και το εννοούσαμε. Είναι ζωτικής σημασίας κάθε παιδί να συνεχίσει να μαθαίνει και τα μαθήματα που προσφέρουμε, θα καταστήσουν σίγουρο ότι θα διασκεδάζουν ταυτόχρονα».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα από την πλατφόρμα, εδώ.
Δεν είναι όλα διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b