MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΉ

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μαθαίνει ραδιόφωνο και ζητά τις παραγγελιές σας!

Συντονιστείτε στη σελίδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Instagram και μάθετε μαζί της ό,τι θέλατε πάντα να μάθετε για το ραδιόφωνο. Μπορείτε να κάνετε και ..παραγγελιές!

Monopoli Team

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μας καλεί να ανακαλύψουμε μαζί της το ραδιόφωνο! Μαζί της θα μάθουμε όλα όσα θέλαμε πάντα να ξέρουμε, αλλά και όσα θέλει η ίδια να μάθει για αυτό, με τη βοήθεια πολυαγαπημένων ραδιοφωνικών παραγωγών. Παράλληλα, σαν πραγματικό ραδιόφωνο, μπορείτε να κάνετε ..παραγγελιές και να της ζητήσετε να ερμηνεύσει τα τραγούδια που θέλετε να ακούσετε.

Ακολουθήστε την Ελεωνόρα στη σελίδα της στο Instagram και μάθετε και εσείς μαζί της ότι θέλετε να μάθετε. Κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 20:00.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μαθαίνει ραδιόφωνο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μαθαίνει ραδιόφωνο

Με τα λόγια της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

“Αυτές τις μέρες, σκέφτηκα τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή μου το ραδιόφωνο. Θυμήθηκα τον εαυτό μου παλιότερα, που είχα αγαπημένες ραδιοφωνικές εκπομπές και έδινα ραντεβού μαζί τους. Θυμήθηκα που προσπαθούσα να δημιουργήσω την εικόνα των ανθρώπων που με συντροφεύουν σε τόσο προσωπικές μοναδικές μου στιγμές.

Θυμήθηκα πως η φαντασία μου μπορούσε να πλάσει κόσμους εντελώς προσωπικούς με δικά μου χρώματα, συνθήκες και σκηνικά. Μεγαλώνοντας και αρχίζοντας το τραγούδι, το ραδιόφωνο άλλαξε νόημα για μένα. Έγινε το βασικό μέσο προώθησης και αναγνώρισης της δουλειάς μου, των τραγουδιών μου… Κάποιες φορές άρχισε να εμφανίζεται και μια αγωνία. «Θα αρέσει το νέο μου τραγούδι στους ραδιοφωνικούς παράγωγους;» «Θα το παίξουν στο ραδιόφωνο;» Αυτές τις μέρες έχω αρχίσει να ξανά ακούω ραδιόφωνο και τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους.

Τι είναι τελικά η καρέκλα του ραδιοφωνικού παραγωγού; Καλώ λοιπόν τους Έλληνες παραγωγούς του ραδιοφώνου, να με μυήσουν στο μαγικό τους κόσμο. Ήταν μόδα και πέρασε; Για κάποιους ίσως ναι, για κάποιους άλλους είναι το απόλυτο μέσο έκφρασης. Ας το ανακαλύψουμε.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b