MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΉ

Ο Andrea Bocelli σε μια συναυλία στο άδειο Ντουόμο του Μιλάνου

Με αφορμή το Πάσχα των καθολικών, ο δημοφιλής τενόρος θα δώσει μια online συναυλία χωρίς κοινό, την Κυριακή 12 Απριλίου, στον ιστορικό ναό Ντουόμο του Μιλάνου.

Andrea Bocelli
Monopoli Team

Ο εμβληματικός Ιταλός τενόρος, Andrea Bocelli, θα δώσει ένα κονσέρτο χωρίς κοινό την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών, 12 Απριλίου. Θα εμφανιστεί στον καθεδρικό ναό Ντουόμο του Μιλάνου, με τη συνοδεία μόνο του σολίστ εκκλησιαστικού οργάνου του ναού, Emanuele Vianelli. Η συναυλία αυτή, με τίτλο «Bocelli: Music for Hope», θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του διάσημου ερμηνευτή στο YouTube, στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Θα έχει την ευκαιρία να την παρακολουθήσει κοινό από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Σε μια ιστορική συγκυρία, όπου εκατομμύρια πιστοί, εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19, αδυνατούν να παρευρεθούν στις εκκλησίες για τους εορτασμούς του Πάσχα, ο Andrea Bocelli στέλνει ένα μήνυμα αγάπης και ελπίδας που σκοπό έχει να ανυψώσει το ηθικό των ανθρώπων παγκοσμίως και να επουλώσει τις «αόρατες πληγές» που αφήνει μέσα μας αυτή η δοκιμασία.

Andrea Bocelli

Ο δημοφιλής τενόρος δήλωσε: «Πιστεύω στη δύναμη της συλλογικής προσευχής. Πιστεύω στο χριστιανικό Πάσχα, ένα πανανθρώπινο σύμβολο αναγέννησης, το οποίο χρειαζόμαστε όλοι, ανεξαρτήτως αν πιστεύουμε ή όχι. Χάρη στη μουσική, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά, ενώνοντας εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, θα αγκαλιάσουμε την πληγωμένη, παλλόμενη καρδιά της γης.»

Στη συναυλία θ’ ακουστούν ιεροί, εκκλησιαστικοί ύμνοι, όπως το «Ave Maria» και το «Sancta Maria» του Πιέτρο Μασκάνι.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b